Blagodaram,blagodaram uste ednas.Kolku pozitivno mi vlijaat vasite komentari...Ke pisam,kako nema.Zdravje vo cetvrtok ke ve izvestam. A tebe ti posakuvam mnogu sreka cela bremenost i da imas poni race so deca .
Јас денеска неможев да издржам и направив уште еден тест, сега 2 линија е малку по видлива 11 ден по ЕТ
Фалааааа!!! На сите им посакувам исто искрено од срце! Ке направам тест на крв за 2 дена па ке видиме
Не секој со диплома во раката ја заслужува таа диплома , толку ќе кажам . 80% од жениве на форумов можат предавања да им држат на тие полуписмени аптекарки . Јас кога купував тест една ми кажа дека имаат тест за еден ден по ЗАЧНУВАЊЕТО мислеше на еден ден по доцнењето конкретно за Шурчек ми нудеше . И велам за еден ден по доцнењето, ги знам тестовите, во ред е дај ми .. и таа упорна - Не , не грешка си по зачнувањето е ! И велам -ок се насмевнав и го платив . Ич да не се секираш гали мешко и уживај- бременка сии , аптекарката толку знае очигледно
A izvinete kade se gleda toj rezultat na hormonskite rezultati li ili od transfuzija ? Tret den od menstruacija hormonskite rezultatot od Amh go.nema nikade inace estradiolot mi e nizok bil sekogas
AMH не е на хормонските резултати што се прават на трет ден,посебно се испитува на било кој ден од циклус,до пред некое време беше само на приватно,сега го испитувале на Клиничка Биохемија во Ск,инаку тоа е показател за резерви на јајцеклетки.
Клиничка биохемија е во склоп на Клинички центар,во зградата на нефро и токсикологија,така некако внатре во лавиринт,прашај ќе ти кажат,упат ти треба да.
@Dana31 и @Bubi31 честитки и на двете, имајте лесни бремености и уживајте до крај Прекрасна стана групава за читање
@marijamarkoska AMH ispituvaat i na GAK @Dana31 i @Bubi31 cestitki i na dvete...da imate lesna bremenost
@Dana31 @Bubi31 cestitki i lesna bremenost. A na site drugi da vi kazam deka od kako sum na forumov ne znam kolku pati sum ostanata bremena se raduvam i pustam po nekoja solza kako za sebe a voedno i mi se zgolemuva nadezta i silata za napred . Ve
Девојки ви благодарам на искрените честитки На сите да им даде господ , ви посакувам искрено од срце А јас додека не направам тест на крв, и да го повторам за некој ден нема да имам мир ...
Порано дури моја блиска личност се бореше за бебенце, секој ден ја посетував темава, и барав чаре, што и како да испита, па ова па она, патем ви се восхитувам на храброста, истрајноста и желбата.... Вие сте најголемите херои во светот само да ве поздравам