Devojki, jas na 9ti oktomvri gi podnesov dokumentite, no eve nemam seuste odgovor! Sto mislite, za kolku vreme da ocekuvam, da mi se javat?
Shto mislite za rezultatov? Vo referentnite granici mi se,ama da ne e visok prolaktinot za bremenost? Sekako ke se konsultiram i so dr.Ivanovski
Честитки со гаранција бремена... мојата втора цртка на 12ти ден по ет беше исто така бледа па позитивна
Прекрасна вест . Ајде со лесно нека е и бебушот да си расте покрај вас двајца. Работите се случуваат кога најмалку се надеваш.
@Dana31 и @Bubi31 честитки за двете!!! Имајте успешна и лесна бременост. Навистина е прекрасно кога се читаат вакви вести. Кај оние што ја изгубиле надежта им се враќа, кај оние што имаат мала се зајакнува. Дај боже бројот на вакви споделени постови да се зголемува .
Bas gledav na uspityvanjata I na kariotip ali ne vidov nigde rezultat od amh.za vaucerot od fond ova nebese potrebno.zatoa nesum.ispitala no.ke treba sigurno
Извини дури сега го гледам прашањето.Слободно можеш да поднесеш со кандида, нема да ти прават проблем.
Не ти е потребно за во фонд,ама убаво би било да го провериш како инфо за докторот кој ќе го прави ин витрото.
Na novite trudnici im posakuvam lesna bremenost. Cuvajte se I koristete koga ke ima ubavi soncevi denovi prosetki vo priroda,nadvor od zagadenive gradski sredini. Uzivajte,galete gi mesinjata i odmarajte i brzo ke vi pominat 9 meseci i za mig ke gi imate vo race bebcinjata.
Браво супер за храброста и јас бев како тебе, мислев никогаш сама нема да се боцнам али како велат икогаш не вели никогаш.. Среќно