Така. Имам пробано, и смокви и Овунорм. Веќе немам што да регулирам, само се надевам дека ендометриумот ќе може да го кренам до 7-8.
Jas bev kaj dr. Tase prvi invitro uspesno. Ne se sekiraj. Sekoj ima razlicno iskustvo, misli pozitivno.
Toa ne znam, ednas-dvapati piev po malku.Jas si prasav dali edna nedela posle transfer mozam da si idam na svadba. I Dr. mi kaza deka bez problem mozam i mi rece i pravata da si ja igram,samo da ne skokam.
Ne znam dali davaat lekarstva za endometriumot, ne sum stignata do tamu ama imam citano deka ananas mn pomagal.
Петаноски ми рече дека без донирани немам шанси никакви.Гадот не беше во право!Има чуда во медицината,не можат докторите се да знаат.Без предавање
Abe sekoj so svoeto iskustvo za mene tase ne go biva ic kako Dr ne bese sposoben da vide eden septum a se gledal i na hsg i na eho i normalno ivf zavrsi so spontan abortus
Зависи од Фсх и Амх и годините колку ти биле, а иначе чуда има да, ама не кај сите. Јас се потрудив 4 год да испитам све и да направам, ама не иде. Така да, не губам време више пошто и ендометриумот слабее од хормониве за постапка. Ако бидне моево второ со донор, журка ќе правиме. Ти за ендометриумот што земаше? Поз
Цвекло јадам по 3 тегли неделно, толку многу што го сакам. И има многу ефект на ендометриумот. Ананас и јас знам до трансфер дека може, потоа не. Повеќе протеинска исхрана. Заради инвитрата јаглехидрати и заборавив веќе да јадам, газирани сокови никако. Едноставно се навикнуваш на ваквите промени.
Neznam zosto kaj nas ananasot nego davaat posle transfer,vo Amerika posle transfer zadolzitelno e 5 dena posle transfer da se jade I toa po eden krug debel eden sm.Ako ja pratite Rachell Swan ba youtobe poglednete deka zenava jade ananas sekogas posle transfer I zadolzitelbo se bocka 2nedeli progesteron.Sea e btemena od zamrznati.embrioncinja I toa dve 4 in vitro od koi tri uspesni in vitra.I toa milicki.uspevaat so eden posto podvizni.spermatozoidi.Kaj nas da ne go jademe nikako.Nz zosto.