Провери бета денес/утре, па во понеделник/вторник пак, да видиш како ќе расте и дали правилно ќе се дуплира. Сега имаш крварење?
@Bloeme1 појака беше линијата на последниот тест за разлика од првиот? Ако е ектопична мислам дека ќе е се по бледа..
Kaj da proverim sestro ne sum u mk treba da ste mnogu radosni vie shto ste u makedonija i shto praete tamo invitro.Deneska 5 den mie vishe nemam krvarenje aman odgovorot im je da cekam do 6 noemvri tokash da pravam test i jas da im kazham ni odgovor ne ti vraka doktorot sestrite ti pushuvat shto da praesh.
Можно е да настанала бременост и од двете ембриончиња,па едното после тоа го исфрла матката,другарка моја на ехо неможеа на прв преглед ништо да и видат освен цела матка крв,ја праќаа на киретажа и почека 2 недели и се боцкаше со прогестерон и се виде дека биле 2 па останало 1.
A da stavam jas utrogestan na moja gllava po shto ovie nishto ne davat.Mislim deka nishto nema da bide llosho.
Не го ставај утрогестанот вагинално, чим си крварела не, подобро засега пиј го, може и така, до 6ти пиј. Секако мислам ти треба поголема прогестеронска подршка, но ако не успееш да ја добиеш барем Утрогестанот не го исклучувај. И мирувај, многу мирувај! Пуштам среќа се да биде во ред, ма мора да биде
Da davat kaj nas.Aman ovde vo Hollandija kaj shto sum jas ne davat znat samo da vikat zhall mie toa e. I toa sestrata preku email ti pishuva a doktorite hiq ne se zamarat.
Сестра ми имаше разбрано дека за контракции цел 9ти месец треба да јаде ананас, полесно а се породи. Аха, кога и пукна водењакот идење вечерта докторот и рекол аман жено што си правела волку јако грло на матката не сум видела, многу цврсто. Мртва ладна рекла ананас. Докторот (Тантуровски младиот) и рекол дека ананас е за зајакнување на мускулатура, грло на матка, не за омекнување.
Не се секирај пред време. Можеби е некоја ситуација како на @ArmaniCode. Ако не можеш преку крв, тогаш, прави секој ден од истиот тест да видиш линијата дали потемнува, дали станува посветла или останува иста, па ќе имаш некоја претстава што се случува со hCG хормонот и бременоста, додека да те прегледаат.