Имаш поддршка, не има многу разочарани, одиме понатака на следно. Докторите ни тука ништо не кажуваат, само мајка природа, толку. Ајде одмори па со нови сили, и нас ќе не огрее. Поз
Devojki posle punkcijata imam glavobolki skoro cel mesec. I mi se gadi po cel den. Ima nekoja slicno iskustvo? Edino si velam od suplementive nesto da ne e ili od hormonite sto gi primav. Dodeka se bockav si bev super
Здраво девојки имам едно успешно инвитро и сега се спремам за второ детенце.Добив ваучер и ми закажаа во ремедика на 22 ден од циклус преглед.Може ли некој да ме потсети како почнуваше постапката?
Пиша членката дека не може да испита бета пошто е во Холандија и и имат заксжано дури на 6ти преглед . Затоа и ја посоветувавме да зема прогестеронска подршка и да прави домашни тестови за да го следи затемнувањето на линијата (јас и тоа го правев ) .. Ама еве пишала дека е значително посветла од вчерашната . Ако има како секако е најдобро бета да испита
Од маката може ти се гади, стомак да боли, на некои и пролив ги фаќа, посебно ако земаш сурова. Намали дозата или уште подобро, земи желатинизирана. Ако не, можеби треба само време да помине, додека хормоните да си се урамнотежат.
Vo vtornik sum kaj dr. Trajkovski na konsultacii . Se nadevam deka nema da zgresam ovoj pat. Mnogu me predomisluvaat da odam kaj dr tase. maz mi mene me ostavi jas da resam a celata sum zbuneta.
Требаше многу порано,сега незнам колку би имало ефект ако почнуваш постапка,инаку јас пијам фемибион 1 по препорака од Тања од Борн веќе 3-4 месеци,витамин Ц од 1000, цинк и селен. Јадам по 1 лажица мед на сабајле и житарици со овошје за појадок. За првото инвитро земав мед со таан измешан со семки домашно приготвен и многу пиев сок од цвекло ,морков и лимон
Истото беше и кај нас т.е маж ми сакаше кај Таше,а јас кај Тања,тогаш Трајковски не беше уште вработен и често за расправавме околу тоа ,накрај попушти,јас мислам за кај Трајковски нема да згрешиш. Среќно
И маж ми го сака др.Таше Не мрдаме од кај него Од сите консултации и прегледи само тој му се бендиса.
Jas pak obratno 2 pati kaj Tase zadovolna ama Ako bi pravela pak so moi j.k bi probala kaj Trajkovski. Sepak nareden cekor e naj verojatno so donirani j.k. Pozdrav I uspeh
Zdravo devojki, redovno ve citam denes mi e 5 den od transver sakam da ve prasam dali e dozvoleno odnosi toes sex da se ima?