Искрено мила на 16 ден штом си го направила преку крв и испаднал негативен, мислам тоа е тоа. Но како што ти кажала сестрата така прави. Никогаш не се знае. А каде го правеше ИВФ и кај кој доктор? И кој ден ти го вратија ембрионот: 2 или 3 ден? Поздрав и ти ја пуштам цела среќа во Понеделник
Во Систина го правев кај др.Ивановски (прекрасен доктор) а на вториот ден ми го вратија ембрионот.Се надевам на најдобро
За издрзлива.....мила јас не зивеам во мкд, и тука имам правено два пати инвитро, и и двата пати проверував резултат преку крв УСТЕ 11ден од ембрио трансферот....сто значи не сакам да те разочарувам но како сто и Ики написа стом на 16ден тестот ти бил негативен тогас и во понеделник ке ти биде исто негативен! Знам дека е разочарувачко, но од вистината немозе да се бега, а и подобро веднас да знаес на сто си одколку да се измачувас усте два дена со мислење! Не очајувај, ке успеес кога тогас, само трпение, сите тука сме со маки, ама сепак и со надез во нас!поздрав
zdravo feminki gi ispitavme se sto treba za invitro mi ostana uste samo rezultatot od papa test zdavje da mi stigne rezultato gi pustam dokumentite.me interesira koklu pari se inekciite sto se stavaat vo stomak
instruktor do kade si ti sto napravi mila feminki so gospod napred jas denes ja prativ dokumentacijata napraviv od se kopii i bevme potpolnivme so mas mi i sega mi kaza da cekam telefonski da mi se javat dali ke mi odoobrat.
me faka strav da ne me vrataat za spermogramite bidejki dvata spermograma se praveni vo drzavnata na ginekologija.so mesec ipol razlika ama denes edna drugarka mi kaza tesko ke priznat na isto mesto spermogrami oti trebalo od dve razlicni bolnici
Lеле лелеee... па спермограм е спермограм, сто е вазно од каде е....еее до кај отиде дрзавава!!!! Ти посакувам мила од првпат да успеес и ти и сите други и да не се мачите со овие психички малтретирања и рассетувања
и јас мислам дека фондот бара 2 спермограми од две различни институции и да бидат во размах најмалку од еден месец.
Na institut za histologija i embriologija ili na privatno napravete go rezultatot vi go davaat za 2 casa, ama cini 2000 denari Pozdrav i so sreka
Да се пофалам дека од вчера почнав со супрефакт, се боцкам сама, па со Господ напред и добри мисли почнуваме кон нашата единствена цел за бебе Поздрав и со среќа на сите драги феминки кои копнееме за најголемата среќа која ја исчекува секоја жена
cestitki mila za hrabrosta sto sama se bockas a od koj den e bockanjeto dali pred inekciiite primase nekoja terapija
Само напред девојки, ќе успеете сите! Ако тетка ми остана да остане позитивна после 3 неуспишни инвитра, и на крај успеа, можете и вие!
Примам супрефакт од 22 ден на циклус, а потоа етапно, како каже докторот така ќе правам Поздрав до сите кои сме во постапка и на сите кои собираат документи или чекаат одговор.
Zdravo na site pred se da se izvinam za latinicata ,gi sobravne site dokumenti site se ok super pa ke gi dostavam se nadevam vo vtornik,pisuvam za da ve ofrabram i da ve podrzam da site nie morame da odime ponatamu posle se neli,vaka sega da vi kazam deka bev i na pregled kaj dr.Tase vo plodnost vo bitola pa ke ve zamolam ako ima nekoj nekoe iskustvo neka mi pise postvo vo sistina veke pravev dve ivf,kaj dr,Adamovska no bez uspeh pa zatoa sega razmisluvam za promena kaj drug doktor ke ve zamolam za vase mislenje . Moram da razmisluvam za drug doktor jas bar taka mislam ama ne mi se dopaga ic da menjam, ama ke moram i soprugot se soglasuva ama vo plodnost se e novo teskoe za prilagoduvanje pa zatoa sakav da spodelam so vas za vase mislenje ,pozdrav do site ..i sekoe dobro..