Мaдo јaс и ти зaеднo ке се бoцкaме,јaс тебе ти мене хехе ке најдеме некoј не секирaј aкo треба нa итнaтa хaхa
Мене ми дојде еве,и ке почнуваме со инвитро процедурава ама на приватно.Сега сестрава на Лазаревски ми рече да направиме спермокултура,и хепатит б,ц и хив.Оца хепатитиве и хив тест и двајцата ли треба или само мм.За мене треба знам пап тест и микробиолошки,и хормони.Друго што требаше?За на приватно прашувам.
Nie I dvajcata ispituvavme ama za preku fond.Ko so znam isto I na privatno barale.Dodusa jqs imav 3in vitra nq privatno ama nisto nikogas ne ni pobara doticnio dr.Osven pari
miislite posle apcinja ke mi dadat superfakt i jas nemodzam sama da se bockam a nema ni na madznot da mu dadam jas ke sakam sestra da me bocka sto mislite kolku ke mi naplatat za da me bockat vo remedika
A zosto ne pravite na drzavno so uput,bar da zastedite na toa,mm pravese na drzavno spermokultura-150 den i sida test,B,C-250-300 denari bese,a moive gi pravev na privatno vo mojot grad-600 denari.
Да тоа ми кажа сестра Анита. Фала за потсетувањето. .Се чуствувам како изгубен случај со ова документиве
Мене искрено не ми е јасно за што им е венчаницата во систина ако не сум преку фондот.И сака да прашам во исто време ли е пункцијата,со мажот кога остава материјал?Ова прашам дека мм сака заедно да бидеме кога остава сперма,па дали ке може.
Во принцип да. Едит. Венчаница им битна од иста причина од која им треба во фондот. Што ако си мажена а правиш бебе со друг па го подметнеш на мажот?!