нас не ни е иста адресата jас си останав на мојата скопска адреса, тој уште се води во неговиот град, бидејќи работното место му е таму, не ја смени, ако стигнеме и ние до инвитро ваљда нема да прават проблеми за тоа, презимето ни е исто
mila brojot e 023289016 023289035 023289067 na ovie tri broja zvoni na prviot ke ja baras daniela ama taa e na bolovanje i mi rekoa nema da bide edna nedela tuka a na posledniot broj baraj ja GABI taa ke ti kaze se
Н Не бе зошто проблем да прават,ете затоа бараат венчаница сега дури гледам дека комплицирано било,а јас се прашував што ке им е венчаница
E devojki denes bev na pregled me gledal na eho i Mi dadoa 2 pakovki superfakt i dve inekci i od 27 da se bockam pa so sreka so lesno nisto ne Mi naplatija i taka pa so sreka da Dade GOSPOD site so bebuski da si bideme sto pobrzo i znaete d petanovski cel zid so sliki od bebinja ima bliznaci i trojki
so sreka i so lesno daj boze so pozitiven rezultat i ubavo so ne ti nalatile mene denes pak mi naplatija vo newborn
da so vaucer sum do sega mi imaat naplateno edno sisence siperfakt 2000 i 2 ispituvanja na progesteron po 800 so objasnuvanje deka ovie ne gi pokriva fondot
Deka e nova bolnica i naplakat ama daj bodze da e uspesno pa i neka odi na pari ti bidi si smirena i opustena i do kade kolky folekuli imas se za bebe
@Natasa. P mila ajde sto pobrzo da dobies odgovor I da odis cekor nanapred- baby steps UCI uste od Sega da patkas mila I ti @guldzana mila ti posakuvam so les da si ja pomines postapkata- Gospod da mi ti dava sila I spokoj a potoa da si se raduvame site na dvete crtki sto ke si GI dobies..dva dena me nema I odma ubavi vesti citam- sto ubavo!!! Jas bev vcera do sk- vo Remedika kaj Dimitrov I bese spremen da pocnam da se bockam sum bila tamam Arno ama mn bolovanje ke mi se soberi I of nareden mesec startuvam kaj nego- se odluciv, mi ostavi dobar vpecatok a sestra Srebra uste poubav a I podrugo koga imas I poznat nis doktorite,odma poinakov pristap imaat kon tebe!!! Ve guskam sitee... @MADO I @mimidjon pocnavte so bockanje ? .
@ stevemila duso ke se iznenadis so pismo kako jas- ke virus. Nema da IMA potreba od javuvanje!! Mene mi pobaraa samo vencanica vo dokumentite , kopii od licni karti ne mi trebaa!!