Jas ti preporacuvam da bides 100% sigurna vo nego. Da se pofalam,denes bevme na pregled i oficijalno mi kaza deka sum bremena. Prvo invitro. Covekot e profesionalec,ne ocekuvaj tra la la muabeto,da se fali sam sebe kolku e uspesen ili ne znam sto. Edna duma edna lira ama toa sto treba da go znes ke ti kaze,ako imas da prasas nesto ke ti odgovori. Ne ocekuvaj recitali, prikazni,umilkuvanja,ligavenja. Od mene imas topla preporaka za nego. Toa sto mi go imaat kazano za nego taka i ispadna vo mojot slucaj.Fala mu na Doktorot,embriolozite i na Gospod.
Девојки ме интересира ваше искуство со документот за боледување. По извршена лапаро интервенција матичната ми дава боледување да однесам на работа со диагноза стерилитет и ми кажа дека не може да внеси боледување заради интервенција зашто немало таква шифра. Искуства некој?
Aj i jas da kazam nesto...posle neuspesno ivf bev kaj Jani za da me posoci koi ispituvanja da pravam.....denes so rezultatite od tie ispituvanja bev kaj doktorot.....za sledno ivf treba 15 dena pret transfer treba da pocnam terapija od KLEXANE ,METHYL FOLATE,METHYL COBALAMINE I ASPIRIN......ima li feminka so vakva terapija sto imalo uspeh.
Јас ама порано почнав да ги пијам витамините јануари ги почнав а ин витро правев март а клексан од денот на трансфер почнав да ги боцкам. Кај Др.Јани отиде со закажан термин гледам се е зафатено или може за консултации и без термин.
Нај нај нај,јас со 40 години,хипотиреоза,јазли,хашимото, миоми,борба 5 години и што уште не, кај него имав успешна бременост буквално школска од почеток до крај.Господ да го благослови да не беше тој солзи ќе леев уште којзнае колку. Гои него и мм и Господ и фала му до небо.Мм он и беба ми се светлост и надеж во животот-НАДЕЖ за успешна втора бременост,здравје Боже,идам си насмевка и доверба само кај него.А мила ти види каква хемија ќе имаш,ако не тука се и Трајковски,Лазаревски,Петановски и Димитров.Сите се успешни во работата.Добро е што постојат.
za rezultati da mi vidi odev bez uput i cekav od 9 pa me primi vo 11i30.....a ova vitaminite od kaj gi kupuvas i kolku pari se.
Јас од Бугарија и од Америка доста се поевтини лани немаше,а сега има во Зегин и еурофарм цени точно незнам.
Незнам како ти ги дадоа мислам од колку микрограми па според тоа ќе ги купуваш.Метил фолат има од 400, 1000 а Б12 има од 500,1000,2000 микрограми.
Мила мене после лапароскопија и хистероскопија матичната ми пишамнс боледувањето дијагноза: преглед за следење по лекување на состојби поинакви од малигни НЕОП и немав никакви проблеми