Исто, како да ме влече нешто надоле и болка како од модрица, чудно. Фала ти сепак... се слушнав со сестрата рече дека сум била далеку од хипер и ми препорача изотоник си купив. Еве веќе ми е поарно.
Nie gi kupivme okolu 4000 iljadi. I pamtam ko denes deka vo apteka nemase samo so poracuvane bidejki bea skapi
Ako te boli napij se nesto za smiruvane. Samo da ne e mnogu jako. Ili caj napij se mnogu caj ili voda
Jas eve 4 dena sum so istata maka samo sto jas jas imav mnogu bolka i bev hospitalizirana dva dena sega mi e pobobro so stomakot ama nekako pocna plukata da me boli i ne mozam da izdisam dali treba pak da se javam kaj doktorot ili ne e strasno?
Se javiv mi rekoja deka ke me bide podobro za nekolku dena ne mi e jasno kako ke mi bide podobro kade ke odi vodata vo stomakov mnogu se plasam
Најверојатно ќе ја измокриш. Обезбеди се со шишиња Изотоник или Изоспорт и пиј по 2 л течност дневно и цело време мокри.
Како ќе ја измокри?! Јас кога бев хоспитализирана ми пунктираа течност од абдомен. Сите беа испаничени. Сериозна состојба е.
А плус се жали и на болки во плучата! Ова е за веднаш да ја види доктор. НЕ по тел да и велат дека за ден два ќе се среди. @Zineta веднаш на доктор!
Не знам што да ти кажам. Мене ми ја пунктираа. Кога ме хоспитализираа едвај дишев. На секое земање воздух имав болка се онесвестив дур ме носеа во соба.
Душо, јас бев 10 дена во болница, одлучија природно да ја средат состојбата и навистина ми спласна стомакот, со тоа што бев на супи и строга протеинска исхрана, овошје и зеленчук цело време. Без леб, без јх, скроб и благо. Треба трпение, сериозност и време. Тоа е мој совет и искуство
Девојки моето прво ин витро заврши неуспешно. На 14ти ден од трансфер имам негативен резултат од крв. Фала на сите за поддршката, ако ви требам тука сум за совет.
Тука сме да се тешиме една со друга се надевам и ние ке успееме еден ден.. Девојки ми одобрија ваучер на 24 ноември ги пратив документите, мојата втора среќа дајбоже да вроди со плод...
Навистина многу ми е жал, искрено верував и мислев дека ќе биде успешно. Колку сме само ние жените храбри и низ што се поминуваме.Без разочарување и со нова надеж и сили за следното. Не успеале само тие што се откажале Со среќа Luni, Дај Боже успешно да ти биде