Глава горе мила одиме до нови победи.Како кажаа и повеке Феминки ние сме борбени и одиме напред.И јас истото го доживеав со првото инвитро , али нема откажување одиме напред.Јас имам утре тест за вториов обид се надевам дека ке испадне се во ред.Те бакнува и ти ја давам цела подршка и сила како и на сите тука.Нема назад одиме напред само
Девојки се јавив вчера во архива да прашам за ваучерот ииии ми рекоа на прегледување е... денес ме копка да звонам пак или не... бидејки рекоа мејл немало да прарат ако не било електронски аплицирано ... и сега сум во недоумица... ама ако го чркам по пошта уште 1 недела нема да знам на што сум
@Anemona навистина ми е жал, ама само напред. Овде не има многу кои сме имале по 4-5 па и повеќе неуспешни ин витро постапки, и не само првиот пат него секој обид кој ке заврши со неуспех е разочарувачки. Но едно знам по себе а и по сведочење на други членки ,во паралела со тоа разочарување стои и нашата Сила за нови обиди, нова нада и верба дека следниот пат ке биде успешен. Одиме напред!!!
Звони слободно, јас кога ги поднесов ми рекоа да им се јавам за две недели. Инаку можно е денес да е готов, зашто знам дека вторник и четврток се одлучува. И јас чекам, само јас ги поднесов пред 10 дена, пред колку време поднесе ти? за да знам колку ќе си чекам
Јас ги поднесов на 24 октомври на 14 ти ми одговорија дека е одобрен значи ако си тука некаде со датумот некаде трета недела слободно ѕвони али како и дае за 15 дена одговараат.. Среќно
Супер, јас ги поднесов на 05 ноември, значи следната недела ќе бидат две недели. Дај Боже да ми одобрат што побрзо за да можам да почнам. Фала Luni
Jas gi podnesov na 16ti oktomvri i vcera mi rekoa deka se odlucuva po predmetot ...zavisi eve na dr clenka porano no 2 3 nedelo mislam od prilika
Уште да ми кренеше некој... вчера рекоа дека се разгледувал но дека немало маил да ми пратат ради што не аплицирав електронски... а ме копка...
Биди упорна,звони им цело време, дека петок изгледа па нема никој да крене слушалка штом вчера се разгледувал денес треба да имаш инфо.
Да таму... никој некрева... па се обидов на оние кај комисијата ...010и таму добив од прва и само ми рекоа за инфо до каде е предметот на на 068 да звонам ... и нормално ни таму никој не крева... се осекам ко на стрес тест да сум...