Мила,не се разочарувај премногу, следниот пат ќе биде твоја среќичка Луни,ептен се радувам за тебе.едвај чекам да слушнам убави вести.Ова мора да биде успешно, те чекаме со позитивни резултати
@Luni Сега видов дека и тебе ти одобриле. Ајде со успех да се заврши, ќе чекам убави вести и од тебе!
Миличка од срце ти посакувам да вроди со плод,нов ваучер нова надеж, со лесно да ти помине постапката!! Каде се одлучи?
Денес 7ми ден од менструација , примав 5дена по 4 инекции мерионали, денес бев хормони испитав и преглед на ехо. Ми продолжи уште 2 дена со мерионалите па недела пак хормони ехо .. вели нема многу јајце клетки.... дали некоја имала слично искуство? Инаку прогесторонот денес 0.54 , естрадиолот 235.8 и LH 1.2 ng/ml
Devojki da ve izvestam deka me hospitaliziraa izvadena mi e voda od desnata strana 2 litri ponedelnik od leva strana ke mi ja izvadat odma osetiv olesnuvajne malku
Леле жено ајде со помин нека е! Те гушкам. Јас па вчера ти пишувам ќе измокриш ... бог да чува, извини важно да ти помине што побрзо @Luni супер! Со лесно и со плод овој пат @princess5 истото важи и за тебе мила, со лесно да е само и со позитив вибс (морам вака пошто забрането е нели латиница) си почитувам процедури
Ви благодарам на сите милички сеуште немам одлучено за сигг но знам дека размислувам и за консултација за кај трајковски иако претходно бев кај тања но незнам ќе видиме овојпат нема да брзам во меѓувреме сопругот пие серматроп со кои почна подобрување на спермограмот така да сега сум баш во недоумица но 2020ќе дојде и моето бебче и дајбоже скај сите што сме ќе сме во постапка...
Дечки, денес ми е 8 ден од трансфер, ама почна многу да ме болат јајници и ме пецкаат дури и накај препони... се плашам
Значи исто сме со денивите, јас тие симптоми си ги толкував на позитивен начин. Утрово напрвив тест и ми покажа бледа линија, здравје, да се надеваме дека процесот што се случува носи позитивни вибрации и знаци. Позитивна мисла и се' ќе биде во ред. Ти држам среќа.
@An angel честитки и со лесно! @princess5 @Luni нека бидат ова среќните ваучери! @Zineta со помин и со лесно! Сакам да прашам дали некој знае што апчиња се овие, каде можам да ги најдам и дали се сакапи?