Знаев, дека ке добиеш, зошто и јас го поминав истиот пат пред два месеца. Ете некогаш, се што ке кажат докторите, не треба да си ставаме на срце . Ајде сега со лесно понатаму во постапката .
Едно прашање,осеќам дека ме фаќа грло да ме боли ,дури и надолу кога ќе голтам а веќе почнав да се боцкам. Да ѕвонам во клиниката или ? Што мислите? Ми е страв дане се спушти на плуќа,а како натаму да ми оди,можно е да ми ја прекине постапкава? Искуства?
Јас кога почнав да се боцкам со декапептил пиев амоксиклав. Им кажав ми рекоа да си продолжам дека нема врска. Ако ти е од помош информацијата ок, ако не планираш да земеш антибиотик терај, ако планираш било каква терапија прашај си обавезно.
@Bubce38 @eta @monka_bonbonka девојки фала ви, од огромно значење е секое искуство и поддршка вака кога и докторот што треба да охрабри не го прави тоа.. Со среќа и со лесно на сите, да се фалиме со убави вести тука
Со среќа мила и со лесно.Браво за храброста и истрајноста за тебе и за сите низ што се не поминуваме.Ама затоа ќе ни се исплати
Maz mi pravese na drzavno i mi rece ako treba pak Sk ke odam ako treba. Sramota, nemaat prostorija vo wc bil i mn loso pominal, e toa e toa sto go plakame vo plodnost i slicni na nea. Kvadrat mesto nemale.
Да, сега се слушнав со докторката ми рече слободно да земам антибиотик дека нема штета,леле ама ми олесна мислев ќе ми ја прекине постапкава...ќе се опоравам за до пункција ,фала ти за инфо
А нели после пункција даваат антибиотик ,пак ти дадоа или беше покриена со амоксиклавот? Зинат ми рече или амоксиклав ама мене амоксиклав не ми делува многу,пробиотик ќе пијам имам дома,а ацерола каква? За што е таа?
Маж ми на хистологија добро помина,поголемка посебна просторија има а во државна лабаротија овде кај нас му дале тацна за да остави материјал,немале друго хахахахах
Купив и зинат и ацерола и б комплекс... фала ви на сите ,со лесно да ни е. П.с што би правела без вас