Katastrofa, i plus na seto zgora spermokultura nema. Sega na novo treba da odi, koj ke go slusa samo se nadevam za tamu moze od doma materijal ili? A na spermogramov btw so penkalo pisuvan BAKTERII RETKO
Како бе тацна? Земајте носете од дома материјал. Само чашката замотајте ја во нешто убаво, на темно да биде и немате гајле. Може и до 3 часа да се вози. Проверено ова. И на лице место даден материјал и стоен материјал од 3 часа добивме идентични резз
Трансфузиолог треба на извештај да ви напише колку дневно и колку дена ќе треба да се боцкаат.Според извештајот колку ти требаат ги купуваш во аптека фискална со сметкопотврда.Треба потврда демек си ги боцкала кај матичниот гинеколог или може и матичен лекар.На крај се носат во фондот.
Фала мила, на сите па и мене да ни се врати убавина на маката.. Најбитна е целта, патот каков сака да е ќе го поминеме.
Ne uste ne go imam ciklusot u 25 treba porano mi rece da se bockam denes otidov na konsultacija i taka mi rece
Не можам баш да те разберам Ама претпоставувам дека си со долг протокол. Почна од денес да се боцкаш? Ако си почнала тоа значи дека ќе се боцкаш цело време дур не добиеш циклус. И кога ќе добиеш ќе боцкаш пак од нив и плус други некои ( стимулации). Од прилика до 10-11 -ти ден од циклусот ќе боцкаш. Ќе ти кажува Поповиќ што и кога Ти само слушај го