Немам искуство со ниту еден од двајцата. Од искуство на други подобри мислења имам слушано за Лазаревски. Сепак нека кажат членки што имаат искуство со некој од докторите.Најважно од се е твоето мислење за докторот.
Минатиот месец ми беше многу висок над 300 валјда од операцијата и пошто пиев естрофем валда од него е а сеуште пијам циклопрогиновата за да ми дојде на време сега чекам да ми дојде ама мислам пак ке е висок али сепак овој менес не планирам за да почнам некаде крај на декември валда ке де среди само се мислам дали да ги прекинам Циклопрогинова
Попович ваљда? За мене е тој намбр 1 Ама иди на консултација и кај двајцата , па ќе одлучиш. Лазаревски не прави муабет ич што мене не ми одговара. Затоа па со Поповиќ не може да се изнамуабетите Абре како висок ќе е Ќе се среди. На своја рака Не ги прекинувај апчињата. Плус пред ивф-то ќе ти дадат супрефакт нешто . Тоа ќе ги смири јајниците и ќе го држи естрадиолот. Што си се узвила со тој есѕрадиол? Затоа се даваат хормони при ивф. Да почнат да работат јајниците така како што сакаат докторите. Опушти се
Жени, резултатот од спермограмот ни е готов и ни го пуштија по меил. Дали ќе ми го признаат од фондот ако го испечатам или да одам за Скопје да си го земам
Мислам дека треба да пишува на резултатот електронски верифициран. И јас поднесов документи со резултат испечатен од маил, сеуште чекам одговор, ама мислам дека не би требало да прават проблем
И да не пишува не би требало да имаш проблем. На некои пишува на некои не. Од синелаб на моите не пишуваше а на други што имам пишува.