Chestitki lele kolku ubava vest,bravo Ti posakuvam da si imash visoko beta i najlesna bremenost do kraj.❤ Za simptomite da te prasham bash nikakvi nemash,duri ni bolni gradi neshto kako da procitav se somnevashe na estrofemot deka go predivikuval toa?
Фала да се враќа за убаво Никави симптоми освен болни гради ( но почнаа да ме болат уште од денот на пункција поради естрофемот ми го даде во терапија ) јас тој симптом го препишував на естрофемот, башка секогаш пред циклус имам болни гради и воопшто не ми беше некоја новина тоа.
@monka_bonbonka честитки милааа ти посакувам и позитивна бета и лесна бременост иако е побледа линијата, ке стане потемна
И јас немам некои долги прсти. Колку што влегува максимум, толку. После ставање лежам минимум половина час. И не се секирај ако ти истекува, нормално е тоа, ќе имаш исцедок и како подмочана ќе си. Ајде со убаво да се заврши
Јеееј Уште кога пиша за крварењето на трет ден верував дека е нешто добро и само те чекав деновиве кога ќе го објавиш тестот Честитки и со лесно!
Девојки јас денес на 10 ден од циклус испитав бета и беше негативна. Мојот прв трансфер на 5 дневен замрзнат ембрион беше неуспешен. Пред една година си останав природно бремена а сега неуспешно со трансфер. Овој пат беше на природен циклус со слаба терапија па се може си влијаело. Честитки на сите нови трудници а за сите други борбата продолжува, овој пат мораме да го изодиме како победници
Жал ми е Посакувам во меѓувреме до следното инвитро пак да си останеш природно бремена! Глава горе, ќе дојде вистинскиот момент! Те гушкам
Да не си го рано направила тестот? Со вредности правеше? Едит: Сега видов со 5 дневен ембрион. Жал ми е Маце. Борбата продолжува
Ох мила навистина ми е жал, ама како што и самата кажа борбата продолжува. Вистинскиот момент ке дојде а може и по природен пат срекичката ке се насмевне
Добар др е тој Има доста успешни приказни кај него. Ама многу запнува бре со тие испитувањата во Хемолаб.
Девојки фала ви на подршката Дали после негативна бета треба одма да ја прекинам терапијата иако ми е 10 ден од циклис? И дали некоја знае колку чини трансфер во Ремедика и после колку време може да се направи пак?