Go vrakam sega filmot pred tri godini i Ljusev mi go kaza istoto, samo mi rece mlada si nema gajle, togas imav 30 ama eve sega pak istoto mi go velat.
Честиткии мила баш се израдував дајбоже сите да имаме позитивни резултати и да ја победиме неплодноста...
@monka_bonbonka Честитки од срце! Со лесно до крај! @Chikitaa Со среќа утре на трансферот. Сите 5 ембриони ти стасаа до бластоцисти?
Девојки сакав да ве прашам што мислите за ембриолозите во Њуборн? Знам дека др.Трајковски е прекрасен доктор но сега ги гледав ембриолозите на нивната страна, некако многу млади ми се гледаат.Може имам погрешна претстава но знам дека ембриологот е многу важен во целата постапка па сега ми се вртат милион прашања во глава.Навистина ќе ми значи вашето мислење и искуство.
Па рекоа 4ти ден е денес биле морули уште не биле бластоцисти две сигурно ќе врателе така разбрав па ќе видиме утре
Супер ако е така! Значи 5 од 5. Штом така убаво си тераат со развојот ќе ти остане и некое ембрионче да си замрзниш.
Јас бев на консултација кај него, точно е дека зборува малку, ама доволно за да разбереш се што треба. Јасен е и не ти остава простор за двоумење. Мене ми остави позитивен впечаток. Кај кој и да идеш нема утка зашто и дваицата се добри.