Jqs imav 3in vitra.Imav 55 kg I veruvajte posle hormonite pak imav isti kg.Idealni Kaj koj kako nemora da znaci
Abe devojce poznavam nekolku feminki od tuka koi i pokraj hormonite sto gi primile bile slabicki kako manekenki....zatoa i kazav, ne e kaj site isto...Kraj kraeva, seto ova go pravime za edna ubava cel, a posle slabej kolku ti e mila volja , cel zivot go imas pred sebe za slabeenje, a toa sega za sega ti e najmalce vazno !!!!
sekoj razlicno gi podnesuva,a za boleduvanjeto kako go zemavte,jas samo sto dobiv unaoreduvanke i sega ne znam kako ke bide
Znaes kako,koga nesto ti oaga tesko si baras razlicni izgovori,me deka mi e mnogu bitno,ama moram na nekoj nacin da gi otrgnam mislite od ona glavnoto,a sepak da ne zaboravam na se,i taka ova mi e kako nekoja ajde da kazam negativna misla,za rezultatot da e pozitiven ako me razbiras sto sakam da kazam
@sakambebe, sekako deka te razbiram mila No jas bi te sovetuvala da ne mislis mnogu na kilogramite , bidejki od moe licno iskustvo ti kazuvam , ke te stavat vo dodatna depresija. Podobro bi ti bilo da gledas sega kako da dojdes do boleduvanjeto
Dali mora da se lezi 15 dena do testot?jas na primer na rabota ne se dvizam mnogu,samo sedam,pa me interesira dali nekako moze da se iskombinira
@sakambebe , dovolno ti e da mozes da zemes samo 7 dena od opst maticen lekar bez nikakov izvestaj od specijalist. Stom na rabota sedis , ne e nisto strasno...
Aman bre iznaspi se kako covek... nebare ako ne spies, se ke se sredi i boleduvanje ke ti dadat mesec dena Opusti se i uzivaj.... Od pisanoto ne se bega... veruvaj mi
Jas sum sekogas tuka nekade kilo gore kilo dole.Ama celo leto Eve I esen dojde jas sum nq strog rezim na ishrana.Maz mi vika koza sum stanala,samo zelenilo sum jadela
Jas sum nevrabotena uvek sum na boleduvanje .I te molam ne ss opteretuvaj od sega kqko so razbrav uste ne si ni pocnata so postapkata. Srcka moras relax inace ke sw mrdnis.Zosto ne spienje od sega?Nema potreba,nema pricina.Uzivaj si se ke si odi kqko so treba Gospod e so nas ne zaboravaj.
Pa da ti kazam sakam da se iznaspijam ko covek,ama ne mozam,mozebi so pozitiven rezultat ke spijam polesno
Ne znam,ama potsvesno mi reagira,mazot mi mi vika,ajde da sw opieme edna vecer,pa da vidis kako ke zaspies