пробај и така и така - види каде ти е подобро. Мене ми беше шубе за стомакот и почнав во рамо. Кога почнаа модриците, силум прилике, морав да пробам во стомак. Така и продолжив до крај. Обавезно да му потенцираш на тој што ќе те боцка, да ти ја бризгува течноста многу полека. Тогаш нема модрици.
Којзнае како ке ми ја стават зошто на различни места ке се боцкам а и немаат искуство многу со овие инекции .Фала ти кукле ,ти како си ,до каде си
Ќе им потенцираш. Јас во систина се боцкав, па секој ден различен беше на смена и ме боцкаше. На сите им кажував, полека да ме боцкаш за да немам модрици. Јас планирам природно да си го направам, ако не од следниот месец нема бегање, се враќам во шема. Мечка страв, мене не ми е и назад по доктори.
Како нова,додуша малце омалаксана ама добро ми е.Вчера вечерта во брза помош инекции една во бут една венска ми пуштија,се истушиеав си легнав и денес веке подобро ми е фала му на Господ. Ајде кукле кај тебе природно нека биде.
Кукличе сите се изморуваме ,ако ми е прва постака некогаш збесувам но пак продолжувам зошто знам за мене патот до бебенце е овој нема друг .Само позитивно .
Фала ти @alisijad ко демек се чувам што да правам посебно тоа е само имунитетот да не ми опадне ,ке проверам крв другата недела нешто главата ми е матна дали од времето ми пага притисокот незнам
SO SREKA! Ti posakuvam so lesno da si ja pomines postapkata i za mesec/dva pozitiven rezultat! Gushki...
Ajde,ajde kukla...ti si herojot nash. Ke bide, prirodno,ili ivf,vazno 2016g.ke bides mamicka! Ti ja pustam celata sreka na ovoj svet milicka! Mwa
Ama se nasmeav so vas devojki mimijon so lesno pa kade treba mene sestrata dance Mi kadza do papokot vo stomak a modze i muskulo alma e podobro vo stomak jas od apcinjata pokrvariv porano posle10 den treba da dobijam jas porano se javuvam Mi kadzuva sestrata ne e nisto a sea nedela treba da pocnam so superfakt ne znam sto da pravam
Фaлa Мaдo вo итнaтa ги стaвaв хaхa супер пoминaв кaкo штo месoветувaше куклa и нaпoменaв бaвнo и тaкa беше ич не бoлеше
Јее aјде зa две недели две цртички дa видиш ,вaкa oд мoјa стрaнa гледaнo брзo пoминa твојатa пoстaпкa