Можеш мила да ги пиеш,со иста боја што се имаат ист состав.И мене ми се случи да ги испомешам деновите кога ги пиев и го прашав докторот и ми рече не е проблем само да се запази до кога белите и од кога кафените
Јас земав од матичен лекар, ама пак правев на приватно каде што само треба да кажеш што треба да провериш, вториот пат проверував на приватно без упат...Поевтино беше на приватно да проверам отлолку на државно за сите 3 работи... Меѓутоа покасно разбрав дека во Центар за јавно здравје-Скопје е најевтино... Сопругот доби упат од матичен лекар пред 1 месец и ги провери сите 3 работи што ги бараат за 350 ден.
Da, mm sega proveruvase i bidejki sme krvodariteli i dvajcata nisto ne plakame, zatoa sakav i jas na drzavno, da zastedime kaj mozime samo ne znaev od kaj da baram upat. @monka_bonbonka cestitki
Ama pak eve sega se javiv kaj maticnata, taa ne mozela da dade takov upat, se javiv kaj maticniot ginekolog, tie da mi dadat za infektivno a tamu za labaratorija, drn drn jarinja.
Maticnata na infektivno ides te bockaat i za 2 do3 dena rezultati @monka_bonbonka cestitkì mila gali mese
Мила честитки од се срце,супер е бетата не се секирај,сега опушти се и уживај малку ♥️ Да мила во право си дека треба по ред прво белите па кафените или обртано како беше не се сеќавам ама дека може кога ќе почнеш со кафените да ги пиеш место првото кафено да го испиеш второто кафено оти јас така се имам збунето место четврток за петок земав,барем мене докторот така ми кажа. Само да се почитува редот до 11 ден белите а после 10 дена кафените
И на сопругот денес матичниот му даде упат за на инфективно па од таму да му дадат за во лабараторија,баш дрн дрн јариња ама ајде.