Во Систина не ми побараа. Не знам дали во гужвата и брзањето...од тие раб мм се разочарува и вика само за пари се не внимаваат на стандардни работи што треба а што не.
Да,за двајцата партнери треба. За тебе од матичен гинеколог, за партнерот од матичен лекар. Ние испитувавме во Центарот за јавно здравје во нашиот град.
Аман бре Прв пат слушам. Па нели едните се естрофем. Мене ми имаат давано место естрофем да пијам по 5 дневно од циклото ( не знам која боја беа за естрофем). Ваљда секоја таблета има по исто мг во својот состав прогестетон или естрофем
I jas si piev kako ke stignev a sega si vikam cim se oznaceni so denovi da ne treba bas tocno da se pijat
За кафеавите мислам дека ми рекоа дека различно имаат прогестерон или нешто. Видете во упатството, мислам дека го читав, но не ми текнува сега дали истото го пишуваше и таму. Знам дека белите наместо Естрофем ги даваат, но за кафеавите можеби е поинаку. Секогаш сум ги пиела со ред и без прескокнување, така како што ми кажале.
Девојки во вторник треба да одам на ендокринологија на клиника.дали знаете колку најрано почнуваат со работа докторите?
Имаш термин или со приоритетен си? Обично со термините почнуваат рано, ако си со приоритетен или со резултати, ги примаат откако ќе поминат тие со термини.