Dobar den sakam da postavam edno prasanje jas imav dve uspesni invitra i dve malecki sega. E sega zolva mi se sprema za invitro uste prima terapija utre treba da bide stop inekcijata no deneska imase blago krvarenje samo ednas i tolku moze lo sovet od sto moze da e. Vi blagodaram
Богами, доста време си во темава. Редно време беше Искрени честитки и успешна бременост @Taptapy честитки и тебе
@cipiripi @Taptapy честитки за бременоста, да ни се пофалите со високи бети. Што убаво е вака во темава, многу предновогодишни мешиња
Здраво можда има пишувано, но да прашам. Рефундација на фраксипарин како е постапката, и дали има рок на поднесување од денот на купување? На пример неколку сметки да соберам па да ги рефундирам дали може... Фалаа
Mi zemaa pred saat ipol krv 13den mi e,ama izgleda nema da uspeam pred malku na brisenje na hartijata zabelezav grutcinja od krinonot preboeni kafeno,izgeda mi probiva
Дали сите што правевте ивф ја повторувавте бетата? Јас кога се слушнав со докторот му пренесов дека имам бета 459 и не ми препорача да ја повторам за да видиме дали се дуплира, само ми закажа преглед за 2 недели. Денес сопругот беше на комисија за боледувањево и му рекле следниот пат да доставам уште еден тест од бтхцг . Дали мислите да направам уште е една бета? Првата ја правев на 11 ден.
Мене ми рече докторот да не правам втора, но јас направив, ме интересираше како расте. Ако бараат од комисијата, направи.
Обично ја повторуваат, да видат дали правилно се дуплира. Твојата е правено баш рано. Ама па и многу е 'убава'. Јас да сум сепак би направила уште една, за секој случај, на истото место
Zenki manekenki jas denes napraviv beta rezultatot ispadna 73.1.Doktorot vika super e sega da sledime da se duplira pa vo cetvrtok da proverime pak da se nadevame na dobro.Mi vika uste posrekjen ke bev da bese nad 100 ama ke vidime jas si vikam mora da uspeam .
Девојки сакав да одам кај Др Лазаревски овој месец за да почнам инвитро а тој толку е зафатен термин да се нема кај него дури јануари, а колешка баш денес ми го исфали многу Димитров во Ремедика па ваше мислење за Димитров?