Стимулиран сакам па да видеме што ке даде предлог ама кај Лазаревски нема термин а за кај Поповиќ некако не ме влече па нешто ми го исфалија Димитров и незнам кај да фанам...
Уффф. За на спонтан ќе ти речев во никој случај да не го мењаш Поповиќ. Ама за стимулиран не би сакала да те 'убедувам'. Ни за Димитров не можам да кажам нешто ептен убаво. Ако ептен сакаш да го смениш Поповиќ а еве не можеш кај Лазаревски, зошто не отидеш до кај Ивановски? Чисто на една консултација
Денес да ја направам 14ти ден ми е или? Пошто на комисијата треба за 2 недели да им однесам. А почна и јанза да ме јаде
Девојки само да се пофалам Денес си го земавме ваучерот. Колку што сум среќна толку и сум исплашена, ама да мислиме само на убави работи.
Направи ја денес ако сакаш, па двете достави им ги заедно. Зошто јанѕа? Ајде гали таму меше, расте пилето внатре, ова е само формална проверка
Zenicki mene ne mi se veruva realnost dali e ova,mojata beta e 1474 (da ne e mn.visoka?)Cela se tresam teloto nemozam da si go smiram,vozbudena sum epten
Фала женски, а ќе ми признаат ли од друга лабараторија? Далеку ми е Ремедика, да не палам кола да тркнам до Авицена се мислам.. @Bubce38
Ne e bitno od kade e bitno da go imas dokumentot ja za prviot pat ednas vo Avicena pravev edna vo Remedika pa nisto ne rekoa.
Па би требало да ти признаат. Ама 'поарно' за тебе е во иста да направиш. Да се види како точно расте бетата. Оти од лаб до лаб мислам има разлика. Ама само мислам
Честитки, со лесно! Ќе ти признаат мислам, зошто да не? Мене првата бета ми беше од ГАК, а потоа останатите од Систина и една од Синлаб. Иако беа од различни лаборатории, немаше отстапки во дуплирањето. Но можеби е подобро за посигурно од иста лабораторија, како што ти одговара, така направи. А ним изгледа им е важно да видат дали расте.