Uf ic ne mi teknuva za prviot pat a za vo remedika (vtoriot pat) znam deka bese 2360 i pametam po so maticniot predhodno a exo me gledase pa ne mozese da vidi nisto i me ispanicija po toa znam deka bese okolu 2360 a za prviot pat nz.
Баш се радувам што изминатиов период читам се повеќе среќни вести,дури и со среќа отварам форумов и некако сум мн позитивно расположена и деф ме фаќа и претпразнично убаво расположение па дај боже 2020 на сите да ни биде најсреќнаа.Сакав да прашам дали некој знае колку кошта инвитро во Систина на приватно,некој да има правено во скоро♥️
Fala @monka_bonbonka site me bodrevte (ti najmnogu) i na momenti se smiruvav periodov od vashite komentari i iskustva ❤
"Оли твојата бета колку што забележав сега неколку страни наназад била околу 79 мислам така видов.Сега до кај си се е ок?
Да, толку ми беше бетата на седми ден од трансфер. Сега сум 15-та недела бремена. Ти ја пуштам сета среќа во четврток бетата да е висока. Трансфер имаше на трет или на петти ден?
Мила почетокот на јануари ќе одам на консултација как докторот ама мислам дека стимулиран циклус ќе биде