Бравооо за сите,темава е полна со позитивни тестови,им честитам на новите трудници...јас што да кажам??? Помина трансферот ,ми вратија 3 осумклеточни ембриони,мајко мила...Господ да ми е на помош...
Ајде ајде сите ќе се истребете од тука ... Осеќам јас Честитки на сите нови трудници и со среќа на тие што чекаат позитивен тест. Лавици сте
Cestitki na novite trudnici! Jas cekam da dobijam bidejki zavrsiv so pluminut nor i da pocnam so dolg protokol.Zdravje posle praznicite ako dade gospod ke imam transver i ke bidam vo ocekuvanje kako vas mili moi koi sega ja terate postapkata.Jas malku imam poveke kg i eve dva meseci vezbam i vnimavam so hrana no nekako tesko mi odi☹ so namaluvanje na kilogramite. Od srce posakuvam site da zamineme vo trudnicki muabeti
Да, имам едно дете. Така одлучи докторката 3 да вратиме дека не сакав да замрзнам,пробав два пати со замрзнати,неуспешно. Се надевам овој пат со свежи
Темава преполна со убавини и позитива, со мерак ве читам последниов месец Честитки на сите нови мешиња, редно време е да се испразни темава и во 2020 да се најдеме во Труднички @Bubce38 посебно се израдував за тебе Дај Боже двете да си ги имаш во меше напролет. Чуда се случуваат за тие кои веруваат!
Ајде дајбоже и 2чки да се гали меше и уживај во празнициве Бубче верувај во чуда... Време е за твоето чудо дали ќе е едно јуначе или две штознаеш каков план има Дедо Боже може и од една да излезат 2чки на крајот... Господ е голем кај сите само со убаво да се враќа... реков пред некој ден и сега пак во 2020 ќе галиме мешиња и бебиња....
Бубице што читам еее не ми се верува, гледаш абе бог ни ги крои патиштата наши само ние сме тие по кој ке одлучиме да одиме а ти си го фтила правиот јас верувам имам чуство дека овој пат ке успееш, зашто кога не се планира се успева и да знаеш се наежив кога те прочитав и воедно баш денес со колешката што разговарав што има успешно ивф од кај Димитров на неа и се случи да извадат јк 3 од кои едната се оплодила веднаш а утрето и јавиле дека и другата успеала само мислам дека едната требало на трет ден да се врати а другата на 5 ден а имаше задебелен ендометриум и ги замрзнаа за 3 месеци и ги вратија и близнации еве пре жд еден месец бев на прв роденден ти подакувам вистинска среќа.. Се извинувам на долгиот пост...
@cipiripi @Taptapy @lia22 Честитки од срце! Браво бе @Bubce38 ! Значи без никакви стимулации си направи 2 ј.к. Ја имам читано твојата приказна и баш се радувам за тебе. И втората ј.к има шанса, многу членки ти кажаа сопствени примери, надевај се на најдобро. Како само си се решила за отстранување на тубите, тешка одлука е тоа, ама еве, Универзумот нон стоп ни праќа знаци, треба само да ги следиме и се ќе си се нареди . Плус, со оваа позитивна енергија испратена од тука, мора да биде Сакам да те прашам, бидејќи читав наназад дека пиеше еден куп суплементи, дали сеуште ги пиеш? Оти се сеќавам кај тебе амх многу варираше и баш порасна откако земаше суплементи.
@Bubce38 мила колку само ме израдува да знаеш дека темава ја отварам само за тебе,сите не бодреше ни беше подршка кога ни беше најтешко,ти ја испраќам целата среќа нека Господ биде со тебе и 2020 нека биде твоја година.
Jas so 100 posto neproodni jajcevodi pravev ivf I bese uspesno koga gi prasav dr dali da gi vadam mi rekoa nema potreba oti ne se vazni jajcevodite pri ivf i mihaela mi se rodi ziva i zdrava