Фала на подршката Ма каков АМХ какво варирање. Пред 2 месеца пак го испитував. 0, 31 ми беше. Не му веруваме веќе на тој хормон. Инаку Да, пијам суплементи , многу. Некогаш ќе се изнервирам и ќе ги баталам , но за една недела пак им се враќам и продолжувам
Се плаќа, да. Не те следува со ваучерот. А и во цената за на приватно ивф , не е опфатено никакво замрзнување
Зависи каде Секаде е различно Кај Органџиски знам за сигурно дека е 20.000 ден. За другиве не знам. Ремедика мислам 30.000 дека беше, ама не сум сигурна.
Здраво лавици честитки на сите со лесно да биди.Јас вчера се разочарав почнавме на 21ден од циклус со триптофем,а на 3ден со плус гонал и мериме естрадиол 108 само а 5дена боцкав по 5гонали и сега ми дадоа 4дена да примам 3гонали и 3менопур и не знам што ќе биде позз до сите морав негде да кажам
Со максимум доза идете. Ќе се качи естрадиолот не се сеќирај. Има време. Ехееее уште 4 дена ќе боцкаш. До 3-4 јк ќе може да стигнете. Со слаби резерви си, или?
Да со слаби многу се разочарав тие ми велат барем една да излезе ама вредна ептен страв ме фаќа фала на брзиот одговор ми рекоа барем 500требало да биди на овие инекции се мислам ни до пункција дека нема да стасаме секогаш ја читам темава и ми дава надеж дека можи ке успееме ама се потешко ми изгледа
500 е за три обично. Ама Не се знае. Јас со 280 естрадиол на 8 ден од циклус 2 јк извадив на десетиот ден од циклусот. Затоа Не му ја мисли многу Со хормониве баш и не се знае
Дај боже така да биди и кај тебе само убавини да има и кај сите ќе видиме ке ви кажам како ќе се случуваат работиве ќе ви бидам поактивна малку во темава се надевам ќе се радуваме сите во 2020
Ништо Не се оплодила втората. Ама првава супер се развивала. Ќе ја чекаме до бластоциста, така разбрав. Една -една Нека е вредна само и убава за замрзнување