Се ближит крајот @monka_bonbonka да да,денес слабо обврски на работа,скапав на форум и разбивам малери
Devojki Kaj koj doktor si. Jas kaj trpceski isto mi dade triptofem da se bocnam do treti den na ciklus
Zenski @monka_bonbonka @cipiripi @Taptapy da ve prasham za koga vi go zakazaa prviot pregled? Mene za 2 nedeli (mi se gleda kasno,ili ok e)
Кај таше сум јас исто ама дека намалена резерва амх ми е 1.45 и слабо реагирам изгледа на инекците вчера ми ги измеша па ке видиме можи ке се подобри
Триптофемот фрижидер а гонал и менопур на собна температура сама се боцкам сопругот ми ги меша ти до кој ден си
Мислам дека не е до АМХ-то ако не реагираш. Јас со помало АМХ од твоето и друга терапија, ми пунктираа 20-21 фоликул на првото инвитро. Можеби на оваа терапија не реагираш, па затоа ти сменал.
Изгледа и тој ми рече добри ти се јајниците,ќе видиме петок сум сега па ако биди подобро сигурно и пункијата ќе биди за брзо фала на подршка
Ne ne e kasno i mene mi spomnaa za 2 nedeli ama ke vidime moram prvo da go povtoram b hcg da vidime kako se odviva rabotata ako e se vo red (da se nadevame) togas za dve nedili povtorno na pregled .
Bubceeeee e bas te do sega nemase transver? Ajde stiskam palci. Na ostanatite trudnici cestitki, tri dena me nema i i opp ubavini za citanje. I sega nesto nadvor od nasata specijalnost, ast od sto moze da e pokaceno 45 mi e a ref.vrednost 43. Ne mozam da docekam do utre kaj maticnata, i dali ke mi pravat problem vo fondot zaradi nego.
Еее сум имала трансфери , како Не. Не се бројат на една рака веќе За Аст не знам што да кажам Ич не се разбирам во тоа А во фонд ни за трите ваучери јас Не сум праќала такво нешто
Ne, znaete sto nikako ne mozam da svatam? Kratok protokol i priroden ciklus isto e? Bidejki mene mi rekoja na priroden ciklus a se bockav, 2 jk. Prasanjeto mi e dali so posilni stimulacii se proizveduvaat poveke jk, ili tolku im e silata na moite jajnici?
Краток протокол и природен циклус Не е исто. Природен циклус е скроз без инекции. Ти го следат фоликулот и кога ќе порасне го боцкаат( пунктираат) . Реткост е , стварно е реткост во еден циклус да пораснат 2 ф и да имаат јк. Краток протокол е кога од 2-3 ден почнуваш со боцкање стимулации. Т.е кога Не почнуваш со супрефакт од 21 ден на циклус и Не пиеш контрацептиви. Немам поима за Аст, ти велам. Јас такво нешто немам на моите крвни слики. Едит: Не мора да значи дека со поагресивна терапија ќе извадите повеќе јк. Што боцкаше ти и по колку?