Da klomifen mi gi prepisa. Ako na 16-ti dekemvri dobijam ( tocna mi e sekogas ) i oni so klomifen. Mesecov koga ke dobijam ke treba da preracunaat da ne se poklopuva periodot so novogodisnite i boziknite praznici za da mozat da ja napravat taa interpukcija, zatoa sto del od timot ke bode otsuten. Ako ne rece od januari
По мене подобро од јануари да почнете. Многу хормони ќе ти дојдат за толку брзо време. Ама ајде, знае Димитров што и како
Da i negovoto prvicno bese od januari za da bide po reklas zaradi praznicite za da ne bide se na trcanje, no sepak mi napomena stom dobies mesecov dojdi
Јас бев многу сличен случај како тебе. По рејуванацијата примав фостимон и јајниците не реагираа. Следниот циклус одевме на целосно природен, повторно немаше фоликул, уствари имаше циста. Следниот циклус, трет по ред, одевме со кломифен и добивме два фоликули. Инвитрото овој пат беше успешно. Такво е моето искуство, а и претходно додека се обидувавме секогаш подобро реагирав на кломифен. Поздрав.
Ti blagodaram mnogu na spodelenoto iskustvo. Denes sum utepana posle vcerasniot den. Mi ja vrati nasmevkata na liceto.
Hmmmmm praktikuvam proteinska ishrana, tonus leb, ne veceram kasno, a sepak sum zdebelena nekoe kilo. Ama pptkasnuvam i blago po gosti
Имам многу пати пишувано Од све пијам, зависи кога како. Некогаш пијам и од оние миксовите ( овунорм, имприл или профертил) ама почесто пијам поединечни витамини и антиоксиданси. Земам во поголемки дози: Вит Е, ку 10, па вит Д, метил фолати , б12, вит Ц од 1000, б6, селен , цинк, омега 3, биотин и ниацин земам, чат пат аргинин и карнитин ( ова обично лето и пролет кога сум појќе во движење, зошто ако пиеш од нив пожелно е да вежбаш или да си физички поактивен). Матичен млеч исто земам на периоди. Зимно време земам и нешто за имунитет обавезно. Воглавно тоа
Ете ме мене пак по овој пат....Е спремам за трансфер со замрзнати,и мораше уште д почеток нервози.Трансфузиологов од мојот град несакаше да ми напише извештај за клексани а му однесов документ за мутираниве тромбофилични гени.Мислам оти незнаеше што е тоа.Ми бараше извештај од гинеколог дека требало да примам клексани,а и дд мери.Јас пред две години знам ова не ми го бараа кога одев во ск.Ај кажете ми ваше искуство,за да не почнале и во ск ова да го бараат да знам утре кога ке одам.
Zdravo devojki.Jas sum nova na forumot i bi sakala da prasam koi se dokumenti se potrebni za invitro.Ke pravam prvpat.Kakvi se procedurite i preporaka kade da odam? Dosega bev na drzavna, pravev 4 inseminaciii....
AST ALT се за џигерот,ништо страшно си го оптеретила со храна или алкохол пред да направиш крвна слика.