Спермокултура направете си во меѓувреме. Во фонд Не ја бараат, ама во болницата каде ќе правиш, Да Прв пат ќе поднесуваш за ваучер? Со среќа
ke stignes sekako pa nemas mnogu prostor za panika,se dodeka fsh e vaka kako sto e, mozebi prolaktinot malku treba da se sredi ako ne gresam
Да пролактинот ке го симнам не е страшен мислам толку но колку чудно минатиот месец ми беше 14 а сега 41 некако ми нема логика ама ајде толку да варира за месец дена а ова тероидната 2 .29 не е висока?
Колку ти се фсх и Е2? Те прашувам дека мислам оти си со слаби резерви, да не ја зезнеш работата па да ти бараат амх
Znaci ako ne zeznam nesto ziva ne sum pa ne e kompletno ova. Progesteronot e 0,86 ne se gleda dobro a amh 0,85. Nemam tsh i prolaktin
Овие се добри за во фонд А каде се за тироидна и прочактинот не го гледам. У меѓувреме почни да јадеш суви смокви натопени во маслинов з. Гледам фсх и лх ти се височки
И АМХ ќе поднесуваш? Едит. Секако треба да ги доиспиташ хормоните, земи јади што вели Бубче смокви со маслиново, за еден месец нови кога ќе направиш, потспуштено ќе е можеби ФСХ и нема да бараат АМХ.
Pa ne znam, sto velite vie? Da podnesam vaka kako sto se i amh da podnesam? Ili da cekam uste eden mesec, sega mi zavrsuva ciklusot, i taman pritisokov mi e visok mi se dokrena sega
Полека, без нервози. Не поднесувај АМХ! (прашав само бидејќи го спомна) Донаправи ги хормоните и праќај.
Jadam bubce, veke 2 mesece od togas se rezultative. Epa sum zeznala, mislev deka i niv gi imam a edna nedela mm NAMESTI GI DOKUMENTITE , koj ke go slusa i i go sega
Super, upat od ginekolog taka? I velite da podnesam ovoj mesec ili da cekam? Offf kako ne vidov pobrzo ke napravev novi, bas me zanima fsh kolku ke e od smokvive. Lele znaci se prenervirav
Да, упут од гинеколог. Мада можеш и од интернист за овие ако ти е 'полесно'. И не се нервирај де. Јас би поднела месецов