Dobro, se smiriv, imame 4 inseminacii. Se ne potresuva, delikatna rabota hahha Ti blagodaram na odgovorot @MADO <3
Nie imame super spermogrami no 2 inseminacii I 3in vitra.So mojot vaucer so ke se desi eden Bog znae.Puknqv veke
dali nekoj ima zamrznato embrioncina , denes mi se javija i mi kazaa deka mozam da zamrznam neznam sto da pravam?
@S.Snezana ne sum zamrznala dosega posto ne sum imala takva moznost. No ti cim imas mrzni gi guvaj gi obavezno, neznaeme idninata sto ni nosi, ta posle I za 3,4 zdravje (posto sega dve ke imas )ke vi bide mnogu polesno I pomalku stresno samo transver I bebcinja ke rastat. A I neznaeme dali I kakvi vo idnina ke ni se reproduktivnite organi, taka da moj sovet cuvajte gi. Znam ne se malku pari no neprocenlivi se
Ke bide mila nedelava ne se sekiraj, ne gubi nadez. Da ni bese lesno nemase da pisime dal ni odobrile vaucer, koga ke ni go dodelat, dal boli bockanjeto dal ova dal ona.. tuku ke si igravme vo nekoj park i nema da se zamaravme za ovie raboti..takva ni e sudbinata..ama zatoa pak nasite bebinja ke bidat najsakani na cel svet @S.Snezana mila ako si vo moznost paricno ic ne mislise i zamrznisi... ve guskamm..
po telefon ne mi kazuvaat kolku pari e zamrznuvanjeto samo mi kazaa deka e za 5 godini kolku e vo drugite kliniki za zamrznuvanje?
Нaшите спермoгрaми беa мнoгу лoши секoј нaреден беше пoлoш oд претхoдниoт зaтoa сo 3 лoши спермoгрaми oдмa ни дaдoa вaучер
Jas ke ti kazam. 700 eur za 5 godini I ne se doplakja sekoja godina. Tie se 700 eur fiksni za 5 godini. Ne mi e jasna poentava sto nemaat cenovnik, sto ne gi kazuvaat cenite javno??? Neli taka poveke gi odbivaat lugeto???
taka e ete jas vejke i cela postapa ja pravam tamu pa pak ne mi kazuvaat cena po telefon koga ke sum odela tamu ke sme zbornele imalo promeni vo cenite i ke mi kazele tocno , mnogu skapo e 700 evra jas si mislev do kaj 500 ajde de nekako
Epa stom taka ti kazale vidi moze ke mozes da pregovaras za cenata. Ako nemas vednas da dades prasaj dali moze na rati da im plakjas. Aj bas me interesira kolku ke ti kazat tebe cena.
Vo remedika koga bev pred dve nedeli pred vrata imase edna zenicka bremena od in vitro.Rece deka zamrznala embrioni prasav kolku pari e.Rece 1800 den od eden embrion. Nekako ne mi bese vistinito eftino ni se vide.Lele ceni na parce mislis za piperki ili domati se raboti
Of samo da odobrat I da pocnam ic ne ni mislam na bockanjeto ili bolkite.Od bolki veke so da vi kazam,stanav imuna
Abe kako im dojde taka,za 1800 denari ne mi se veruva,epten eftino mi zvuci @Ninichka dali zamrzna embrioncinja vo remedika ili dali znaes kolku kosta? Pisav i porano,kaj Organdziski e 20.000 denari. @S.Snezana smetam deka treba da zamrznes,ne za drugo barem za nedaj boze da imas ,gledaj ako mozes da se dogovoris da ja namalis cenata za edn godina so ke ti se pet godini.