Ne da me jadese janza denes mi go davaat rezultatot cel list igra od so mi se tresea racete bozem ne treba da imame stresovi ama ova se sokovi hahahaah
Здраво на сите јас сум нова на форумот и верувам дека ќе биде прекрасно дружењето со вас.. Ембриотрансфер правев на 25 овој месец . На 6 ден 8 и 9 ден после трансфер правев тест и излезе негативен.Многу сум тажна и кажете ми има ли надеж да има бременост..5 ден трансфер 2 бластоцисти
Денес ми е 11 ден а во сабота треба да испитам од крвта па заѕоа сакав да прашам дали на некоја од вас после негативен тест со селф клеар на 9 ден и се случило да има бременост
Ova cekanjevo ubiva ima li nadez ?!..tri pati prirodno zabremenuvanje do 9 nedela i nema srceva akcija ova mi e prvo in vitro ama veke so godinite malku potesko..
Терај си со гинеколог од болница , но задолжително препорака од Трајковски, и не заборавај да се пријавиш кај матичен дека те боцкале таму бидејки се мора да ти биде со ист датум за рефундација држам среќа да завршиш работа.
Не би требало да купуваш. 30 инекции ти следуваат. Обично стигнуваат. Зависи по колку на ден ќе ти даде Ама иди денес бета направи си ако се мачиш со чекањето. Ќе покаже на крв денес
Fala Bubce38..ke vidam ako nemozam da izdrzam i ke odam samo sakav nekoja da mi dade svoe mislenje dali mozebi vi se slucilo posle negativen test da izleze bremenost
Во аптеки немаше а за болнички може да има. Исто како и јас сега за сега не, а за 3 недели контрола па ако има потреба тогаш.Заради вакви несогласување јас имав 70 клексани не рефундирани .
^8ми ден негативен тест, 12ти ден позитивен тест. 14ти ден позитивна бета (но ниска вредност), за жал биохемиска излезе кај мене тогаш со високи Д-Димери @Maci40
Трансфузиологот ти рече да не примаш сега за сега ,а ти предходно примаше или одпочеток несакаше да ти препише.Бремена си веке?