Jas iako me kopkashe shto ke pokaze,nestpriva epten sepak ushte od start si rekov doma test ne.Izdrzav nekako so postojano prebaryvanje na simptomi,iskustva po net, tuka po forumov prashuvav barav mislenja (dosagjav) i na 13ti den odluciv da pravam bhcg @Chikitaa navivam za 2crtki i visoka beta
Se nekako se mislam za uste edna konsultacija treta po red ,samo nemozam da se odlucam za sistina kaj dr lazarevski ili plodnost bitola??
Иди кај Лазаревски . Таше не ти го препорачувам. Ти беше со мн слаба резерва, нели? Што ти беа рекле за со донирани? А би ти го препорачала и Поповиќ. Кај мене баш се покажа одличен Абе ти реков!!!! Ќе го слушала маж и она Лелеееее Топ сте девојчиња Со лесно
Леле луѓе што направивте Која сила ни ја давате на сите што сме во постапка.. Во труднички муабети нема толку трудници Честито и со лесно на сите, да си имате најлесни бремености и здрави бебуши во раце Уживајте во плодот на најтешката борба!
Честиткииии, вистина е Лесна бременост п.с. уште 3-4 останавме ли во групава, ептен се испразни ? Браво
Jas napraviv Bubce na 9 den vecerta i izleze negativen, zatoa sega cekam od krvta da vidam, ako pak odam do apteka da kupam test do sabota odma vi pisam ama strav mi e da ne se razocaram zasto imam veke 3 negativni testa