Хахаха па и уште два направила не еден хахаха затоа слушај не нас не маж ти хахахха со лесно и со среќа и ај утре бета да не ти е мисла не за друго хахаба види шо се убави двете цртичкии , браво браво , ептен е убава темава периодов , ајде во иднина да нема веке кој да пише ***
Јас здравје напролет некаде ми одложија трансфер поради хиперстимулација. Вчера имав пункција на 17 јк, 14 биле добри но само 8 се оплодиле денес ми се јавија. Од тие на 5ти ден што ќе се развива добро ќе го правиме пингвинче
Ооооо честитки,колку убави цртички...со лесно бременоста мила,е ајде сега колку останавме за тест? Влечете нога да се радуваме и ние...
Пред 2 години ин витро бремена цело време се боцкав кога по 2 кога 3 клексани дневно.А сега сум природно бремена и бев контрола ми вели сега е ок нема потреба.
Се е можно покасно да настанала имплантација и сл... не сте сами како што тргнало наредна недела ќе знам на што сум но изгледа ќе ве дружам и јас тогаш...
Мхм, ете каде е февруари/март Него да прашам тие што сте имале хиперстимулација, кога да очекувам подобрување на состојбата? Се осеќам како слон пред експлодирање
5-7 дена после пункција? Како доби толку брзо.. јас не очекувам да добијам наредни две недели, или ова е различно од нормален циклус?