5-7 дена имав болки и бев подуена како балон. Потоа се вратив на работа. И околу 11от ден после пункција добив, тогаш веќе немав ни болки ни ништо
Честитки за сите нови труднички...од срце ви посакувам лесна бременост и здрави бебчиња.И ајде нека продолжи оваа позитива во темава и сите да се исчистиме од тука..
Има слободни термини, ама вика дека со N97 не можел да даде упат него со други дијагнози и ме препрати кај матичен. Матичен и он вика ми бара чудна дијагноза дојди од денес за утре за во амбуланта.Значи кај Јани не можам никако да закажам.
Cestitki na dvete trudnici imajte lesna bremenost i uzivajte ... Dr Lazarevski od koja klinika bese? Razmisluvam kaj nego da odame...
Oftf Biba daj boze da e i kaj mene takva situacija ama iskreno tolku sum nervozna i napnata zasto mene sekogas testoviye mi pokazuvale tocno i sega tolku bev sigurna deka od 2 embrioni edno ke se fati ama ete ovoj test na 9 den so ne pokaza nisto me padna skroz a arno si velev ne pravam testovi, a inaku test od krv vo sabota sega ke pravam ama od 100 posto nadez imam mnogu malku ..nekako sum down skroz ..ali vaka nervozna ne sum bila i jaka glavobolka duri do povrakjanje ..mnogu tesko gi pominav vie dve nedeli..daj boze da sum i jas edna od retkite so pokasno se ima implantirano .. Jas odev sega kaj Lazarevski i nekako imam mnogu doverba vo negovata profesionalnost samo ako sakas poveke rasgovor i prasanja nrma so nego..skrt e na zborovi..
Kakov e dr? Mislam so ogled na forumov citam deka ima uspeh,Me interesira inekciite dali se zadolzitelni sto gi stavaat ? Ili spored rezultatite e.... Prv pat ke podnesuvam i malku sum ispenicana
Како бе неможеш јас од општ матичен земав упат за кај него кога неможеше гинекологот као он само во лабораторијата за димери и хемостаза можел....само потсетиме утре да видам што шифра имаше нешто како опсерваторија за болест ... не ми текнува сега... али матичниве значи секој со своја приказна...
Vaka duso..jas prv pat odam kaj nego i ovs mi r sega prvo in vitro ..bidejki mi kaza deka amh mi e mnogu slaba prvo mi kaza deka ke odime ili bez stimulacija ili so mnogu slaba stimulacija i odese so fostimoni navecer i merionel vkuono 4 edno 10 dena i normalno stop inekcija ..inaku jas bev privatno i tie so nemaat praveno a sega pocnuvaat i ako e nekoja na privatno da znaete deka do transferot i sega so terapija posle transfer ne kostase okolu 4 500 evra moze i poveke..inaku doktorot ne saka mnogu prasanja striktno kazuva sto treba kakva e sostojbata i kratko i jasno..jas so celo srce mu veruvam ama koga vidov neativen test na 9 den i nekako se zbuniv zasto kaza deka i blastocistite mi bile perfektni i endometrium bil10 mm i se bese za da bide super i sega toa e uste sabota da vidam preku krvta i ke odam na rwzgovor da kaze so moze da e problemot..sepak toplo go preporacivam e premnogu stabilen smiren i siguren vo se syo oravi
Фала, јас сега сум со циклус ама ќе почнам да собирам док... Имав 4 инсеминациии, и сега последнава бев малку скептична,,, 2 дена ми течеше помалку кафеав исцедок дури точки точки, правев вчера тес утроро и нег , а сега од вчера ми тече нормално,,, Јас имав многу обиклна ама ови 2 3 циклуса ми тече помалку и сум малку исплашена... Ми дадоа Прегна Витал на Дооплез Актив таблети и ги пијам последните 6 7 дена, а пред тоа само фемибион 1, друго ништо
devojki me preraduvavte nedelava samo za vas ja otvaram temava iako ne sum vo nea mislam uste se nadevam na prirodno ...znaci stvarno periodov e preubav ...samo vaka da prodilzii ...
Сега баш се сетив кога те прочитав. Кога бев на Трансфузиологија како да слушнав дека имало измени и веќе не можело гинекологот да даде упат за кај трансфузиолог, ама како да сфатив дека не може за со шифра за бременост, а не за неплодност. Можеби измените се и за двете работи. Еве со друга шифра нека каже @princess5
Многу бре ова, 4500 евра? Да не правеше и некои други испитувања нешто во Систина?! Зш постапката е околу 1600 евра грубо, инекциите околу 800 (читам 40-тина фостимони си потрошила)