pa i jas taka si mislam sega ako bide pozitivno kaj mene daj boze edno dve bebina kako bilo samo zdravi izivi mislam deka povtorno ne bi pravela ivf taka da bi zamrznala na edna godina vo slucaj da ne fati ovoj pat za brzo pak da probame .. stavrno neznam kako da postapam so godinite mozi ke se smeni organizmot kako ke bide nikoj ne znae
@S.Snezana , ako imas moznost obavezno zamrzni si. Da sum na tvoe mesto, ne bi ja propustila prilikata. Ti posakuvam sreka i gi cekame ubavite vesti od tebe naskoro @mimidjon , so lesno neka ti e dusicke Jas vo stomak gi stavav, bitno e mnogu poleka da bide vbrizguvanjeto i menuvaj strana sekoj den, ednas levo ednas desno od papceto. Gledaj da ne bide epten blisku ubodot, bidejki na mestenceto kade e bocnato, sekako e malku poveke osetlivo. Ajde, koga ke gi vidis dvete crti, se ke zaboravis.
Zeni samo na kratko da vi se pofalam pocnav so bockanje od vecerva so suprefact. Od utre mazot mi ke me bocka Leka nok na site, samo pozitivna misla vi posakuvam.
So srekja srcka, so srekja na site.... @stevemila do kaj si so vaucerot? Vidi utre javuvaj se vo fondot ako mozes, mora da ima nesto
Dva pati nedelno e komisijata. Kako sto i prethodno ti pisa @only44you , od momentot koga ke gi pratis si cekas okolu 2-3 nedeli i ti stignuva odgovorot
Nema uste nisto srcka.Sw utepav zvonejki od 5 broja na eden da krenea...so toa na rabota se gajle Im e.Ke baram utre pak cel den.Do utre 2nedeli.Se racunalo od najavata maticnio so mi ja napravi.Toa bese ponedelnik a jas vo socijalnoto gi prativ vtornik
Probaj uste utre da gi dobies, ako ne vo cetvrtok moras da imas odgovor na 30-ti Septemvri. Gledaj zvoni okolu 10h sabajle....Jas togas zvonev.... So srekja mila
Off daj boze dusicke si mislev ako dobijam pozitiven odgovor mozebi ke mozam od ovoj ciklus so treba da dobijam za edno dve nedeli,da pocnam so postapkata.Ajde Bog napomos
Utre cel den da vrtis da im go rasturis telefonot,ajde stiskam palci,tuka nekade ke sme so postapkata