Denes bev mi se pokacila TSH 3.12 DOBRO I STO OTIDOV I DOZATA OD 25 NA 50 EUTIROKS malku me zagrizuva ovaa tiroidnava ama mislam se ke bide vo red
@Meckicja mila mnogu mi olesna koga mi kaza se isplasiv mnogu vikam sega uste ova mi treba da go mislam,mi rece za 4 nedeli na kontrola i toj mi rece ne se sekiraj ne e strasno ama jas pak vo panika bidejki imav vo Avgust 2018 eden missed i sega samo neso proveruvam.Vidov deka ima tema za TSH na forumov pa najubavo tamu da kominicirame da ne begame od temata ovde po sto temata e za drugo
Девојки многу сум возбудена ми се јавија вчера и денес дека се развиле добро сите 4 јајце клетки и утре сабајле ми е трансферот на 3 ден од пункција јас мислев покасно ќе биде петок ама тоа е
Супер многу убава вест ништо страшно и на 3ти ден да е трансферот мојот трансфер беше на трети ден и мене ми извадија 4 јајце клетки од 4 само една се оплоди и ми ја врати ја како 8 клеточен ембрион (мм го вика Борец )па еве сега чекаме понеделни на ехо да се видиме.Така да ти подакувам само успех и со среќа и воопшто не размислувај на кој дене е трансфер.
Девојки благодарам на подршката се надевам на трета среќа дека ќе успееме ми рекоја дека сите се оплодиле ќе видиме утре како ќе биде ве сите господ нека ни помага сега да се оствариме како мајки после толку борба Да Бубе погоди супер сега само опуштено ми олесна малку мислев ни до трансфер нема да стасаме како претходниот пат
Мила само опуштено, ти посакувам две цртички да си ги видиш и да ни соопштиш дека си бремена! Од која причина не стигнавте до трансфер претходниот пат?
Исто и минатиот пат имав 4 јајце клетки од кои две останаа на крајот ми рекоја само една и таа не добра и ја вративме имав трансфер тогаш ама однапред со никаква надеж ти благодарам се на надевам дека ќе видам две цртки
Здраво феминки,јас сум нова на форумот и сакам да прашам дали некој имал исто или барем слично искуство како моето едно неуспешно ивф и сега второ ивф -7 ден од трансфер. Освен слаби и повремени болки во долниот дел на стомакот други симптоми немам. Дали за позитивна бета мора да има било какви симптоми или немора да значи? Фала ви многу и извинете за долгиот пост.
Девојки, дали некоја може да ми каже дали се во ред резултативе? Ти посакувам успех, и ако можеш да ми кажеш што поразлично правеше сега од првиот пат?