Да сега се јавив инекциите наместо тоа биле затоа се збунив сета не знам на кај одам денес од возбуда
Е така! Стави овде сите да видат Честитки уште еднаш И едно да е , вредно е Нека биде све во ред само
Lelele bravo super cestitki sega uzifkaj si Gospod e golem, dedo Maraz darezliv ovaa godina a slednata da e uste podarezliv
Lugenca mene pred 3h mi zastana srcevo mislam,odam vo wc krv na gaki gledam odma vrtam na maz mi panika krenav da me nosi shto pobrzo vo Sistina.Na eho mal hematom prsnal no daleku od plodovite koi se 2,bliznacka bremenost imam.Na kontrola sum kako i prethodno shto beshe dogovoreno vo vtornik.Malku se podsmiriv dr.mi dade i neshto plus za terapija no seushte sum vo nekoj grch.Ova deneshnovo na nikogo ne go posakuvam ni na najgolem dushman
Честитки за близначиња,и јас имав хематом и близначиња и бев на патолошка.Ако можеш користи боледување и седи си дома.
Fala mnogu.Da ti se zivi i zdravi,golemi da rastat samo radosti da vi nosat Kakva bremonst imashe ako sakash da spodelish ili pa vo lich.poraka.Pa ke vidam shto preporaka ke mi dade dr. vo vtornik,iako i doma ne se doseduva se nadevam ke mozam da poodam nekoj period no sepak posledniot zbor ke go ima dr.Ivanovski Chestitki,navivam za visoka beta i bliznachinja a i 3ka da se izraduvash epten