Ќе поминат одма и ќе си се радуваш дај боже ,сега опушти си се , одмарај си и чекаме две црти Честитки
Девојки благодарам на сите за подршката сега останува да се молиме да биде два три дена ќе одмарам па на работа ќе одам ве
Ke bide se vo red mila i jas denes imav bolki kako pred dobivanje, mu pisav na doktorot rece da proveram pak Bhcg. Fala mu na boga toa e super, 3600 no mi rece da napravam eho. E sega ke odam kaj maticnata bidejki ne sum od sk. Pa se nadevam ok ke bidi.
Se nadevam i jas deka ke bide se vo red.Dobro e cim e taa vrednosta na Bhcg,ajde odi ti pushtam srekja da bide se dobro.
Devojki, Me interesira vase mislenje, dali da pravam Karyotype ispituvanje ili ne bidejki narednoto IVF ke bide so donirani j.k. Fala I Pozdrav od Doha
Точната цена на кринонот кај нас е 2545ден. кутија со 15 стапчиња, пролутексот е 3920ден. кутија со 7 инекции. @Bubce38 пролутексот и порано го земаше толку? Оти јас пролутексот го земав 50евра кутија, а сега како да видов дека е нешто намален. Кринонот колку го имаш земано од Грција? Јас околу 30евра. Секаде е истата цена, таа е препорачана цена и мора секаде во сите аптеки да биде иста. И кринонот и пролутексот се најевтини во Турција, и јас лани зедов од таму и тоа баш во период кога имаше голема инфлација и кринонот го платив околу 1000ден кутија, а пролутексот околу 1500ден. @Anetaoh Честитки од срце!
@BlackHole мислам дека појќе од 45 евра не сум ги платила. Ама Не ме држи за збор. Ова пред некој месец беше за 41 евро ( ама слаби беа со рокот, до 12.2019 важеа. Кринон еднаш одамна имам земано , ама не памтам цена. Инаку во нашиот град пролутекс е 610 ден, толку ја продаваат
Можеби заради рокот си ги зела толку, инаку мислам дека сеуште се 45/46евра, јас порано ги земав 50евра. Инаку, пролутексот има единствена цена и го има во регистарот на лекови, 3920ден е кутија, а една ампула доаѓа 560ден, јас во Битола толку сум ја купувала, не смеат по друга цена да ја даваат.
Знам дека не смеат ама тоа е. Плус и ги немаат на лагер. Мораш 2 дена унапред да кажеш да ти нарачаат. Па и тешко да кандисаат да ти дадат само 2-3 ампули на пр. Сакаат цела кутија да им купиш. А некој има потреба можеби од една само. Али тоа е ...
@Anetaoh честитки од срце, лесна бременост до крај да си имаш @bebence 22 ти си следна да ни се пофалиш со позитивен тест
Мислам беа 45 евра да видам мислам чувам кутија дали пишува Не пишува ама мм рече толку ги купувал јас фебруари и март и април ги користев.
Девојки дали знаете која дебелина треба да биде ендометриумот за трансфер, кога бев на преглед, на 8 ми ден од циклус со стимулации, ми беше 10 мм.Дали би можел да се здебели многу до трансфер и дали тоа би било проблем?