Izvni sto prasuvam,ne sum vo tek od prethodno,tvoeto in vitro uspesno e?Te molam prosti mi ako nesto prasav sto ne treba
Ke bide mila, ke bide...samo trpenie... A i sigurna sum deka ke go fatis ovoj ciklus , taman na vreme si
Ne se sekiraj , ne mora da se izvunuvas mila... Iskreno se nadevam deka ova sega ke bide.... Srekno i na tebe i na site moi tuka najdragi feminki. Ve obozavam.... Sto bi pravela jas bez vas
@sakambebe izvinimsto ke te prasam ,ti do kade si ,ke podnesuvas li dokumenti za invitro ,kaj gi pravese inseminaciite kaj koj doktor?
@Natasa. P мене ме боцкат 3дена 3различни сестри и веке ја имам првата модричка ај од утре здравје кај матичниот полесно ке биде
Kuzevska voopsto vnimanie ne ni obrna,izleze samo parite da si gi dademe,a Ivanovski,kapa mu simnuvam na covekot
Stasija so lesno snezana super ako si vo finasiska modznost zamrzni si mila a dve embrioni ke ti vratat ili edno jas od vcera pocnav so superfakt ama pecat devojki i osekam napadnost vo jajnicite samo za ubavo da e pa site da se prflime vo trudnickite m
so kolku ml superfakt pocna da se bockas? mene ne me pecea superfaktot tuku so puregonot koga se bockav
@MADO so lesno da ti tece postapkata @S.Snezana i tebe ti posakuvam srekja na ET i od denes i uste 9 meseci da si go galis meshko oti tamu ke bidat angelcinjata vashi
Ajde so sreka milicka. Uzivaj vo sekoj del od postapkata. Ti pustam srekicka i znam deka ke uspees! Gushki...
Da mila, nie zamrznavme 5 embrioncinja,a toa ne cinese 35.000 mkd. Ni napomenaa deka kolku i da se embrioncinja i edno i petnaeset ,cenata e ista. Zamrznuvanjeto e za pet godini. Koga ke presmetas ,doaga po 100€ mesecno. Bez razmisluvanje gi zamrznavme. Ti sovetuvam da si gi zamrznes,a ti imase dosta oplodeni embrioncinja, ke ti trebaat za vtoro, treto,cetvrto bebule So sreka mila!