Двете инекции ги примам Бубе пролутекс секој ден а депо на 3 дена кај секој различно изгледа ме интересираше кое поефикасно депото или кринонот
Ах поефикасно Мн знам Чудно ми што немаш вагинална подршка. Али докторот си знае. Како ти кажале, така терај
одиш кај матичниот што ти го дал упатот, и влегува во нивниот систем, внесува твои податоци, и според упатот што ти го дал за ГАК, го има прикачено документот (резултатот)
Bubce38 мене ни беше околу 400 и нешто на 8 ден од циклус (односно 7 ден од стимулации), дали тоа е добро?
Душичке и јас сум возбудена за тебе , само опуштено, во мојот случај докторот само ми кажуваше за фоликулите по колку се и како растат, за други вредности преку крв немав поима, можеби подобро е така , да не се оптеретуваш со бројки иако возбудата е тука... он ќе одлучи што како ќе прави, навиваме за барем 5 добри момички а може и повеќе
Фала ти мила, Дај Боже се да биде како што треба. Утре да помине и се да си оди со ред. Ви пишам обавезно штом завршам hug:
Devojki od vase iskustvo. Od denes pocnuvam so fostimon. Dali ste primle fostimon vo stomak. Mene mi rekoa poubavo bi bilo pozadi a jas ne sakam vo bolnica da odam sakam doma da se bockam
На 'позади' најверојатно мислиш мускулно. Во стомак е субкутано и тогаш можеш и сама да се боцкаш. Ама ако ти рекле мускулно, тогаш послушај ги и оди во болница да те боцкаат. Не е се исто. Колку фостимони ќе примаш дневно?
Фала Бубе, толку ми беше на 8 ден од циклус, се надевам дека сега е пораснат. вчера пак ми испитуваа ама немаше резултати. Е сега незнам за три дена покасно колку би можел да се зголеми