Silni sne guldzana,ke izdrzis Kaj dr Organdziski -Stip Vi blagodaram mili za podrskata,Ve guskam siiiteeee
Дечки ајде некој што правел инв. на природен циклус,да ми ја каже процедурава.Денес на седми ден нњмаф фоликули над 9мми во среда пак ке одам да ме види а не ми даде ништо за стимулација,чудно ми падна
Па искрено незнам јас му реков или природен или со слаба стимулација за за една две фолилули,па он да одлучи.Ама штом немам на седми ден над девет мм нели треба да ми даде нешто.
од тука колку што знам само @darcy има правено на природен циклус. Нека ти пише она. Мислам дека и слаба стимулација има примано. Сигурно ќе ти пише, она секогаш помага кога треба
A kako e na priroden ciklus?mozes da mi pojasnis malku,i jas sega ke pravam pa iskreno nisto ne znam ama bas nisto
Ako mozam pomagam, @kukla21 . Jas togas bev na pregled na 7mi den, i togas pocnavme so slaba terapija - primav fostimon I citrotide 2 dena, pa koga otidov na 9ti den me gledase I prodolzi so uste 2 dena. Posle primiv stop inekcija I punkcijata bese na 14tiot den. Ne znam kolkav bese folikulot, ne bev optimist I smetav deka toa e samo obid pred klasicnoto invitro pa ne ni prasuvav (nitu pamtev) detali. Srekja ne bev vo pravo
Па ете прочитај го одговорот на дарси.Во главно тоа е постапка без или со слаба стимулација собедна две фоликули созреани и ако се оплодат ти ги вракаат,а другото е со повеке терапија и повеке фоликули па од тие само најдобрите две оплодени или една оплодена јајцеклетка ти вракаат.Вајда добро објаснив.
Zdravo Kukla21, postapkata ja pravev vo Remedika i sum krajno zadovolna i od tretmanot i od doktorite i od sestrite. Pa zdravje boze za 2 nedeli da bidam zadovolna i od rezultatot
Valda psiha me faka, posto konecno denes malku se razmrdav, mi se razmrdaa i crevata izgleda. Dzabe samo panika ke krevav