Девојки каде најефтино коже да се направи спермокултура за утре требало да носиме за кај Др Лазаревски
Пецакон имат 70 години скоро,ништо појќе и не би очекувала,барем ако те прегледат ти земат 100 ден а не ко икс дотични други во градов шо иако ти се матични по 600 ден наплаќет,реално саглам доктор шо ќе ти е матичен немат во Охрид,зато ќе си трчаме по приватно,то е,барем за упати ич не е проблем кај Пецакон и то ми е битно
За спермокултура мислам дека нема веднаш резултати. Ако однесете денес, задутре ќе имате резултат. Јави се во Авицена прашај.
Фала многу на брзиот одговор секогаш си ми тука јас не сум од Скопје сакав утре да правиме и да ги имаме веднаш ама ништо ке почекаме баш ке јавам сега сепак не е скапо лани во ремедика направивме и скапо некако мислам над 2000 беше
Луни во принцип во секој град има Микробиологија на државно и таму прават спермокултура,распрашај се,резултати мислам повеќе од 2 дена не сме чекале.
Би требало кај вас да прават на државно. Кај нас има, мора и кај вас да се прави на микробиологија , каде правиш брисеви
Во микробиологија али ги праќаат за Велес и за 2 дена резултати..а јас мислев има некаде во Скопје одма да се направи и резултат одма да имам
Девојки упатот како треба да гласи од матичната за ваучерот за во Систина приоритетен или седумдневен или со бројче само пошто не им е јасно на сестрата тука како да гласи?
I jas otkriv deka imam nedostatok na vitamin d . Pomalku od 20 a trebase minimum da e 30. Bev vo apteka i mi preporaca maslo od bakalar + vd kako omega 3. Ne znam dali zgresiv sto ne otidav da se konsultiram so doktor.
Цена за трансфер 27000 ден.+ што купив некоја инекција ме кошташе 30.000 ден. пред три недели...извини не видов дека бараш за плодност...ова е за систина
Пред една година Таше ми кажа 1000 еур плус 200 за префрлување ембриони , не отидов мн ми беше скапо си останав во Систина.