@dzverce008 mila I za tebe vazi istoto.. Gospod da vi pomogne I da si se izraduvate..jas ke odam sleden mesec kaj Dimitrov pa ako treba nekoj sovet ke tebaram... @Proxima mila so lesno postapkata ...
@kukla21, сепак кај Лазаревски останав. Малку се смирив, се охрабрив, пробувам да не сум толку чувствителна кога ќе ме отфикарат по телефон, ама фала богу, последниве неколку пати беа љубезни.
Malecka stevemija devojki ne se nervirajte ke vidite deka ova nedela ke vi javat Daniela mislam se vikase taa sto odgovara na tel bas e dobra jas koga otidov tamu bese lubezna i Mi krevase tel modze ne se tamu ama bez nervozi sigurno ova nedela ke vi javat
Милички прoчитaв се ,немoжaм пoсебнo нa сите дa oдгoвaрaм ,нешто ме бoле главатa .Нa нoвaтa ни феминкa и пoсaкувaм сo.леснo некa и е пoстaпкaтa a зa тие штo чекaaт дa си ги чувaт нервите зa пoнaтaму ,ке ве известaт сaми ,пoнеделнички се нa терен пoвеке ,утре уште oд 8 30 ѕвoнете .Снежaнa чекaме сите 2 цртки бaш ми емилo штo тaкa излезе сo ембриoнчињaтa.Ве гушкaм и дoбрa ви нoк
@Stasija, sakas da kazes deka vo isti den sme podnele dokumenti i vo isti den sme go dobile vaucerot?
Ne mi e jasno kako se iskopira toa .... jas malce pokasno podnesov i dobiv za dve nedeli... Telefonot mi zabaguva
@dzverce008 чорби пилешки, супи, течна храна повеќе, за да не ти се направи запек (не треба). Супер е протеинска храна сега, ама мислам нема да ти шкоди некоја сува слива наутро. Ленено семе со јогурт, маслиново една лажица наутро, киви, портокал, круша....се ова мене ми помогна да се спасам од запекот, кој што е "задолжителен" до кај 3 месец. На сите ви пуштам среќичка
Zdravo devojki. Nie vcera prvpat bevme vo sistina kaj Ivanovski. Da ne se podrecam, no mislam deka konecno si go najdov doktorot sto go barav. Pominavme odlicno, mi dade sema i nekoj tabletki koi i prethodat na postapkata, i sega samo go cekame vaucerot za da startuvame so glavnoto. Na site koi veke ste vo postapkata vi posakuvam so lesno da go pominete sekoj cekor i naskoro da ja spodelite radosnata vest za dve crticki, na site koi go cekate vaucerot vi posakuvam da go dobiete najbrzo sto moze, i na site koi seuste se dvoumite za da pocnete ve ohrabruvam da go storite toa vednas...bidejki i najdolgiot pat pocnuva so eden cekor. Ve guskam silno i daj boze ovaa esen da bide najplodna esen do sega, site da se iscistime od tuka i da ja prodolzime druzbata vo trudnicki muabeti.
@S.Snezana ajde mila so lesno sega i samo gali meshe i kazuvaj im na tvoite srcki kolku e ubavo da si ostanat vo mesheto na mama @dzverce008 @Proxima @Natasa. P i @MADO (se nadevam ne ispustiv nekoja) VASh E OKTOMVRI !!!
Mili feminki,ti sto se i sto ke pocnat so postapka im posakuvam mnoguuuu sreka,a na ostanatite,@kukla21 ,@Libra88 ,@Bebulleee ,@alisijad im posakuvam od se srce prirodno da ostanat bremeni prostete ako nekogo zaboraviv Ubav den
@Natasa. P Mnogu se raduvam za tebe, ke vidis go napravi vistinskiot izbor, sega pocekaj go vaucerot, pa sledat malku bocki I potoa ke e polno mese 9 meseci
baha tuka pis site feminki ke ti pomognat jas uste ne znam jas uste sum na stimulacii ama drugite feminki modzat da ti pomognat
znaci od sabajle zvonam i nikoj da ne se javi ellele za odgovor od 1min ova go nem anigde bogda cuva ama utre ke im odam tamu pa ke im objasnam seeeee
Devojki bez nervoza i opusteno sto da pravime takva ni e drzavata i zatoa sto mene ne mi se cekase i da se nerviram poveke si go resiv problemot sama i sega ceka dve crtki daj boze da bide i se molam za vas so poskoro so dobri vesti