Јас мислам никогаш не е касно за да пиеш добри витамини.секако би имало подобар ефект барем два три месеци претходно, ама секако нема да ти штети.супер што си земаш витамини.
Коензим q10 постои во форма ubiqonone i ubiqonol.е сега мислам дека го има и само како обична форма.најдобро е да ае зема во чиста форма како ubiqonol зашто така полесно се апсорбира во организмот.за пред инвитро се препорачува барем 200 мг па дури и 400 и 600 мг.За жал кај нас многу тешко се наоѓа, го има колку што знам на фирмата now и е околу 50 мг а се скапи.На амазон има доста избор.
Fala bubce denot na transfer ova vaginalna treba da go ispijam neli ? I za toj den mi dade prolutex inekcija
Мила, јас ги користев тие ампули. Се пие, најдобро во лажица млеко. Значи ке го скршиш внимателно горниот дел, ке ја истуриш содржината во лажица млеко и ке ја испиеш. Како масло е, нема убав вкус, но многу е ефикасна. Мене ми беше толку низок витаминот д, што на почетокот ја пиев на три недели.
Ја има во аптеката спроти главната капија на државна болница Околу 90 ден. беше. И јас по препорака на ендокринолог ја пиев.
Девојки некоја што правела кај Др Лазаревски ивф сестрата Анита ви крева ли на мобилен, мене од сабајле ми дојде а ми рече докторот кога ке ти дојде јави и се на сестрата а таа од сабајле не крева дали дека е сабота незнам и се нервирам...
Напиши и порака. Јас не сум правела ин витро кај него, но кога закажував консултации, на звонење не ми дигаше, и пратив порака, па ми се јави пред да и заврши смената.
Не се нервирај, секако денес не почнувате. И да ја добиеш сестрата само ќе ти пресмета кој ден да дојдеш за почеток зависи од протокол. Ти кажаа за испитување хормони или терапија да почнеш нешто по добивање? Само смирено, пиши и порака кога ќе стигне ќе ти врати. Со лесно и со успех
Devojki denes bev na pregled i se razocarav mi rece deka imam hiperstimulacija. I pak me vikna utre za da odluci sto ponatamu. A se mislev deka pregnil xe primam denes i puncija ponedlnik
Фала мила и пишав да па ке чекам одговор не ми кажаа ништо само како ке добијам да и ѕвонам и дека треба да пијам естрофем па некаде за 15 дена ке почнам со инекции ке чекам ништо не ми преостанува..
Кој ден од стимулации ти е? Не се секирај, ќе замрзнете што ќе се оплоди овој циклус и после некој циклус ќе направиш трансфер.