Мила и јас ја видов во четвртокот и требаше да и кжам некои резултати ама ми рече дека понеделник и вторник не е на работа и да и пишам порака ке ми звони.Зошто не му пишеш маил на докторот?
Знам, тоа и се обидувам да го правам ама ете пак мисламфала многу на подршката, секако ќе се обидам што помалку да мислам Те чекаме со нов тест и со појака црта и после со уште поголема бета Многу добро те разбирам, истиот проглем го имав во Ремедика кај др.Петаноски. За жал немам контакт од Систина и неможам да ти помогнам.Биди упорна и пробај да не се нервираш, најмалку сега ти требаа нервози
Devojki zdravo,na 5 dekemvri imav transfer na 2 embrioni,Edna blastocit I Edna morula,9 den od transfer beta hcg-68, 12 den-130,14 den - 1150,deneska 18 den- 5600,I'ma li nekoja slicno,uste dve nedeki treeba da cekam za na eho da se vidi srceva akcija...
Честитки мила на бременоста, да не се развиле и двете наеднаш па толку рипнала бетата , лично немам вакво искуство ама малку чудно од 13 до 14 ден толку голема разлика За убаво нека е и две да си гушкаш
I jas spodelam isto mislene. I jas spodelam isto mislene . So sreca i so lesno i na kraj dve ❤❤ da si gi drzas vo raka
Ти благодарам. И кај мене денес резултатот ми стигна во 12 часот -бета 739 на 14 ден од трансфер, иако бев сигурна дека ќе биде негативен, од толку и не можам да се израдувам денес како човек.
Да се трудам да не се нервирам ама пак се нервирам додека не ми крене некој на моб така ке е а ако има некој бр од Др Лазаревски нека пише...
Радувај се, штипнувај се!!! Многу убава бета мила, само нека продолжи да си се развива во мешето на мама Каде го правеше инвитрото?
Ти благодарам мила, на сите дај боже да им се врати само со убаво и среќа. Во Ремедика кај Петановски правев ин-витро. Мене сестра ми рече денес да продолжам со терапијата исто и за 2 недели на контрола. Но, ништо не ми спомна дали треба повторно да проверам бета дали правилно се дуплира.
Јас мила само еднаш проверив бета, не мора да проверуваш, но ако сакаш ти лично можеш пак уште еднаш да си направиш бета чисто да видиш дали се дуплира. Со лесно до крајот
Ti neshto slicno na mene 5pati go proveruav mailot insi vikam vistina li e dobro li gledam ne mi se veruvashe i duri po nekolku dena se izraduvav kako covek sto vikash ti koga mi stana jasno deka da taka e kako shto pishuva na rezultatot Chestitki za ubavata vest,ti posakuvam lesna bremenost do kraj
Devojki Nekoj da spodeli iskustvo za uspesno in vitro so maski faktor I visoka DNA fragmentacija na spermata?
Ako sakas da praves ivf preku fzom za vtoro dete mora da pominat barem 18 meseci od raganjeto na prvoto dete