Moe mislenje pari se pecalat ali naste nervozi i cekanja ne maat cena za plakanje cekav 8 god veke nemise ceka ni sekunda naj iskreno pozzz
Moe mislenje pari se pecalat ali naste nervozi i cekanja ne maat cena za plakanje cekav 8 god veke nemise ceka ni sekunda naj iskreno daj boze da docekame eve sum veke 5ti den od emtr se molam na gospor so dobri vesti za site nassss
Srcka razbiram jas se.I jas cekam 8god.Imav 3in vitra nq privatno.No ako odobrat ovoj pat za preku fondo ok ako ne pak na privatno
Ajde dusucki ne e bitno privatno ili preku fond bitno e da bide i sega sakam da prasam 5 ti den mi e od transfer i vo wc sum kako dezurna i polovinata me boli vas sovet pozzz
Za wc normalno e jas bev I trite pati taka.Isto I bolki polovina,stomav umirav I glad da ne zaboravam
Baha i mene mi se slucuva istoto non stop sum vo wc inaku mene mi e 15 den od transfer i bremena sumneizmerna sreka i istoto vi go posakuvam i na vas,sto pobrgu da si vidite dve crtki
@niticka so lesno so ubavo so najubavo galkaj sega mesko i raduvaj se @baha sto pobrgu mila I kaj tebe pozitiven test