Прашај си пак за во секој случај да не има некоја новост.убаво би било да се рефундираат, зашто се прилично скапи. Во сите 15 фоликули имаше јајце клетки? Кој ден од пункција ти е?
Ce vidime do utre. Vie mi ste edinstvena uteha i so vas ce go isturkam vremeto do utre. Na mm ne sakam da mu kazam oti znam deka mnogu loso ce se custvuva
Не се секирај, ќе биде.многу е тешко кога чекаш, ама ќе помине брзо времето.Те чекаме утре со убава вест тука.
Не губи надеж. И една е доволна за да излезеш победник во биткава. Не држи во себе. Разговарај со сопругот. Сите кои чекориме низ овој пат знаеме дека болката е иста и кај двајцата. Верувај дека полесно ќе ти биде ако заедно 'патувате'. Пуштам среќа за убави вести утре
Дали некој се има јавувано во фондот, никој не ми крева со денови...поднесов за ваучер уште на 29.11. и сеуште никаков абер немам
Ги најдоа, од тука ги пратиле на 2ри дек. А требаше на 29ти. И дури денес ќе го разгледуваат, утре ќе пратат писмо..
Другарки да ве прашам вие сега брзо што добивте ваучери зш нели претходно знам еден период ги враќаа за 2д,3д ехо.. вие какво поднесовте?
Женкиии,прсна фолекулот,трансфер во петок.Е сега ова терапијава што ке ја примам е пролутекс секој ден,кринон гел навечер,декортин,бускопан, аспирин и клексан.Го прашав дали може наместо пролутекс,да примам прогестерон депо,ми рече неможе :/ а баш се скапички.А и наместо кринон неможело утрогестан.Ајде само да биде.
Само 4 Д прати ,ако те вратат за 2 Д или 3 Д ќе им пратиш ќе си направиш кај Пецак ама на страната од фондот пишува 4 Д ехо зошто и др.да праќаш?
Незнам зашто неможе наместо пролутекс прогестерон,јас уште пред ин витро имав многу низок прогестерон,па ми дозволи докторот само што во брененост ги користев долго.Кринонот до кај 5 месец а прогестерон од 2 ден па 3 ден и постепено се до 1 неделно се боцкав до кај 7 месец.Немав никаков проблем.