Ви се јавило ли како оток од пролутексов.Порано имав како црвенило и ме чешаше за предходните инвитра.Сега ете оток ми се јави и на допир ме боли.
И мене ми се прави како топче, и ме заболува кога ке го притиснам, ама веке следниот ден спласнува и не ме боли.
Da ne ne si ja stavila skoro cela iglicka? Obicno togas moze da se javi ko topce ko otokce no slobodno skoro celo iglice bocni se i posle bockanje malce masiraj go mestoto onaka so pakukce i alkohol
Мила, јас имав мал оток како топче и ме болеше на допир ама после еден ден ми помина. Не се секирај се' е тоа нормална реакција
Не ме задржаа, само ме прегледаа дали имам излив на течност преку дијафрагма, и бидејќи немав ме пуштија, само ми рекоа дека ако почнам тешко да дишам одма да се вратам за да ме задржат.
Jas naglasiv vo plodnost deka sakam 4d I Tase kao nervozen 3d ke pratis neka se svestat malku?! Sto mu znacese ne znam ama 2d i3d prativ. Da znam ako me vratat da odam kaj ljusev da ne se zaberuvam do bt. BTW kolku se dozna ili rano e?
едно е...јас знаев по бетата дека е едно ама бев кај Љушев на ехо дека имав кафеав исцедок и ми кажа дека е едно,понеделник сум да слушнеме срценце...