I jas se bockaf suprefakt sama se bockav i ako poleka ja pustas tecnosta nema da osetis peckanje ali poslecsuprefakt se bockav fostimon isto sama tie svarno osekas peckanje
I jas ja zavrisiv mojata postapka kaj doktor organdziski pa zdravje cekam pozitiven test sega mi e5ti den od emtr vi posakuvm mnogu srekickaaa pozzz
Rano e dusicke ne sw opteretuvaj so toq. Sekako deka ke bide site ke bideme mamicki vo najskoro vreme.Samo pozitivno.Relaksiraj se kolku so mozes poveke.Ete zemi citaj ili gledaj nekoja komedija,praj nesto so ke ti gi otrgne mislite.Ti ja pustam seta sreka so postoi na planetava,isto I na site drugi devojki.
Jas so prvoto in vitro bev psihicki oslabneta.Samo nq edno edinstveno mislev.Nikako od pamet ne vadev.Dali ke bide?So ako ne bide?Dali se uste vo meseto?Veruvaj srceto mi izleguvase od gradi.Pod stres bev.I na seto toa rezultato bese NEUSPESNO.I toa so krvarenje uste na 9 den. Te molam opusti se misli ubavi raboti
ok kako vas sovet posto pomina od glava ke se potrudam da ne mislam na toa fala ti za podrska se naj naj nubavo vo tvojot zivot
Zlatna nemoj da si vo bunilo,uzivaj vo sekoj den vo tvojata rajska sostojba,daj boze site da go pocuvstvuvame istoto
https://www.facebook.com/TheMotherish/videos/892764090769314/ E ova toa kon koe se stremime site,daj boze vaka kaj site da e
sekogas koga go gledam mi se nasolzuvaat ocite,oh gospodi ajde na site ni davaj bebuski mali,da go vidime znacenjeto na zivotot
ajde sekako ke bide pozitivno kaj site pa posle ke si kazuvame so i kako ni se slucuva,inaku nemam nikakvi simptomi samo so sum dezurna vo wc henehne
Denes mi dojde i srekjna sum Ako mi dojdese ustre ili zadutre ne ke mozev na 3 den da ispitam hormoni, vo mojot grad nema kade za vikend Znaci vo petok so edna bocka da mi zemat krv za hormoni, krvna slika, hiv i hepatitite. Stom mi zavrsi odam na 10ti den kaj maticniot so site dokumenti, da mi napravi 4D i pravo da popolni potrebni dokumenti pa da se ofajdime i nie sto pobrgu so vaucer. Bi trebalo ako gi pratam dokumentite do 6ti - 7mi oktomvri, do krajot na oktomvri da dobijam odgovor i taman posle da mi dojde i da pocnam so postapkata... Abe pusta matematika