Јас мислев дека сум сама периодов тука ама баш ми е мило што се јавиАјде да биде и кај двете со успех
зашто да неможеш Бебуле е тука само да си потврдиш .... немора да имаш симптоми Гали меше и не се плаши ќе има 2цртки
Девојки, сега го зедов резултатот за витамин Д3, 20 ми е. Во референтна вредности е, ама дали е доволно или да земам дополнително? До понеделник не можам да дочекам дури да се консултирам со докторот
Па нели као 30 бил идеален ? Со 18 вредност знам препорачуваат по 2000 ии. Ти па почни си со 1000 пример, ако толку не ти се чекаат три дена Мојот Д витамин идеален. 29, 8 ми е Нешто и кај мене да е идеално
Што да ми се чека, може требаше и пред стимулации да го проверам ама сега што е тука е.. Ќе си побарам уште утре по аптеки што да почнам да пијам, бар пред трансфер да го покачам.
Ете ме мене со две ескимчиња во меше,се надевам таму ке останат да растат едно девет месеци .За тие што ви се дојде денот Д за тест,ајде да ни се пофалите со II
Аииии браво. Те мислам од сабајле Во исто време ти пишав лп. Која коинциденција Ајде мацо со среќа. Нека биде овој пат тој вистинскиот. Редно време е
I jas denes imav embrio transfer moeto junace si se stopli kaj mene , a pred et od vozbuda samo povracav i nikako ne mozev da se zozemam duri ne mi stavia infuzija. Jas silno veruvam deka 2020 ce bide nasa godina i site so pozitivna beta ce sme i na kraj